O πρίγκιπας Γεώργιος φοβέρισε τους συμμαθητές του χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του πατέρα του και έγινε viral

28.09.2022
O πρίγκιπας Γεώργιος φοβέρισε τους συμμαθητές του χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του πατέρα του και έγινε viral
Μπορεί να είναι γαλαζοαίματος και ο δεύτερος, πια, στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, όμως ο πρίγκιπας Γεώργιος δεν παύει να είναι και ένα παιδί 9 ετών και, μερικές φορές φέρεται όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται στο προσκήνιο πολύ συχνά, ενώ οι Waleses φαίνεται ότι είναι από τους πιο αγαπημένους του κοινού (και όχι μόνο στη Βρετανία). Κάθε νεότερο σχετικά με τον William, την Kate και τα τρία τους παιδιά, λοιπόν, δείχνει να ενδιαφέρει πολύ.

Αυτή τη φορά το πρόσωπο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των royal fans είναι ο πρωτότοκος του ζεύγους, πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος, σύμφωνα με τη royal expert Katie Nicholl βρέθηκε σε μία ένταση με συμμαθητές του και τους "πέταξε" κάτι αρκετά επιθετικό και θρασύ που είχε σχέση με τον πατέρα του, διάδοχο του θρόνου.

"Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς γι' αυτό καλά θα κάνετε να προσέχετε", φέρεται να είπει ο μικρός πρίγκιπας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Nicholl στο τελευταίο βιβλίο της ενώ τονίζεται ιδιαίτερα ότι ο ίδιος και τα αδέλφια του μεγαλώνονται με ιδιαίτερη αίσθηση του καθήκοντος, από τους γονείς τους.

Στο βιβλίο της The New Royals, η Nicholl υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως παρόλο που ο νεαρός πρίγκιπας γνωρίζει ότι μια μέρα θα γίνει και ο ίδιος μονάρχης, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον κουράσουν με πολλές υποχρεώσεις από τόσο νωρίς.

Πρίγκιπας William: Ποια στοιχεία από τον τρόπο που τον μεγάλωσε η Diana, έχει μεταδώσει στα παιδιά του

Στο ίδιο βιβλίο τονίζεται ο θαυμασμός που φέρεται να νιώθει η πριγκίπισσα της Ουαλίας για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά τους ο μικρότερος αδελφός του πεθερού της, πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του κόμησσα του Wessex. Μπορεί οι γονείς τους να είναι full time εργαζόμενα μέλη της "φίρμας" -όπως αποκαλείται από μερίδα ανθρώπων το παλάτι- όμως τα παιδιά τους, η Lady Louise Windsor (18) και ο υποκόμης του Severn, James (14), που είναι και τα μικρότερα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου μεγάλωσαν χωρίς τους πριγκιπικούς τους τίτλους και μακριά από τα κοινά. Βέβαια, εκείνοι είχαν, προφανώς, το δικαίωμα της επιλογής, ενώ οι Waleses σίγουρα δεν το έχουν, αλλά αυτό είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση!

Πρίγκιπας Γεώργιος: Ο μελλοντικός βασιλιάς έφαγε το πρώτο του... μυρμήγκι - και το ευχαριστήθηκε πολύ