Πρίγκιπας William: Το ρομαντικό δώρο που έκανε στην Κate Middleton για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

18.02.2022
Πρίγκιπας William: Το ρομαντικό δώρο που έκανε στην Κate Middleton για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Οι Cambridges πήραν δώρα και από τα παιδιά τους!

Ας είμαστε ειλικρινείς... Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Υπήρξαν πολλά σκάνδαλα (νέα και άλλα που επανεμφανίστηκαν), ο φόβος για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ και η ανακοίνωση των επικείμενων απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Harry που γέμισε άγχος τα Ανάκτορα του Buckingham. Μετά από μια τόσο σημαντική, αν και προβληματική, χρονιά, δεν είναι περίεργο που ο πρίγκιπας William επέλεξε να αλλάξει το κλίμα κάνοντας μια ρομαντική έκπληξη για την Κate Middleton την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis στέλνουν γράμματα στη γιαγιά Diana και συγκινούν

«Ο William εξέπληξε την Κate με ένα τεράστιο κουτί με 50 τριαντάφυλλα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», αποκάλυψε μια πηγή στο Us Weekly. «Έγραψε με το χέρι το πιο ρομαντικό μήνυμα στην κάρτα του, επαινώντας την που είναι μια τόσο υπέροχη σύζυγος και μητέρα». Αλλά δεν ήταν μόνο ο δούκας του Cambridge που προσέφερε στη σύζυγό του δώρα καθώς και τα τρία παιδιά του ζευγαριού γιόρτασαν επίσης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis χάρισαν στους γονείς τους «χειροποίητες κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου», συμπλήρωσε η πηγή. Συνολικά η βασιλική οικογένεια πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απίστευτα όμορφα στο σπίτι της στο Cambridge. Και μετά τη δύσκολη χρονιά που είχαν ο William και η Κate, σίγουρα το χρειάζονταν πολύ.

George, Charlotte, Louis, Archie, Lili; Τι λένε τ' άστρα για τα πέντε πριγκιπόπουλα βάσει των γενεθλίων τους;

Νικολέτα Μακρή