Πρίγκιπας Κάρολος: Τηλεφώνησε στη μητέρα του για να βεβαιωθεί ότι όλα πάνε καλά με την υγεία της

18.11.2021
Πρίγκιπας Κάρολος: Τηλεφώνησε στη μητέρα του για να βεβαιωθεί ότι όλα πάνε καλά με την υγεία της
Ο πρίγκιπας Κάρολος ανησυχεί για την πορεία της υγείας της μητέρας του για αυτό τηλεφώνησε στη βασίλισσα προτού ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ιορδανία μαζί με την Camilla. Ο λόγος του τηλεφωνήματος ήταν ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι η μητέρα του ξεκουραζόταν σύμφωνα με τις εντολές που της είχαν δώσει γιατροί, όπως αποκάλυψαν βασιλικές πηγές.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας τηλεφώνησε στη μητέρα του το Σαββατοκύριακο για να τη ρωτήσει πώς αισθάνεται μετά την απόφαση να μην παρευρεθεί την Κυριακή στη λειτουργία της Ημέρας Μνήμης στο Κενοτάφιο.

Μια βασιλική πηγή είπε: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φρόντισε να βεβαιωθεί ότι όλα πάνε καλά μιλώντας στη βασίλισσα πριν από την αναχώρησή του και καθησυχάστηκε πλήρως για την τρέχουσα κατάστασή της από την ίδια την Αυτής Μεγαλειότητα.

Η βασίλισσα αναπαύεται στο κάστρο του Ουίνδσορ και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να είναι εντελώς υγιής. Η οσφυαλγία μπορεί να είναι μια απίστευτα εξουθενωτική κατάσταση και η ξεκούραση είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή».

Η βασίλισσα θα αναλάβει ελαφριά καθήκοντα στο Κάστρο του Windsor αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων μιας ή δύο βιντεοκλήσεων.

Την Κυριακή στην Ημέρα Μνήμης, ο Κάρολος έδειχνε συγκινημένος και σχεδόν με δάκρυα στα μάτια απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς του πολέμου.

Η βασιλική οικογένεια κατέθεσε στέφανα στο Κενοτάφιο του Λονδίνου λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η βασίλισσα δεν θα μπορούσε να παραστεί στην εκδήλωση της Ημέρας Μνήμης λόγω των προβλημάτων στη μέση της.

Όταν το ρολόι έδειξε 11, ο διάδοχος του θρόνου φαινόταν θλιμμένος καθώς τηρούσε τα δύο λεπτά σιγής πριν καταθέσει το στεφάνι εκ μέρους της μητέρας του και ένα ακόμα για τον εαυτό του.

Ακολούθησαν ο πρίγκιπας William, η πριγκίπισσα Αnna και ο πρίγκιπας Εdward, οι οποίοι κατέθεσαν επίσης στεφάνια στο Κενοτάφιο.