Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία: Η ανακοίνωση ήρθε από το παλάτι

25.09.2020
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία: Η ανακοίνωση ήρθε από το παλάτι
Ακόμη ένα royal μωρό στον... δρόμο!

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα social media.

"Η Αυτού Υψηλότης πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Jack Brooksbank είναι ανακοινώνουν με χαρά ότι θα υποδεχτούν το μωρό τους στις αρχές του 2021.
Ο δούκας του York και η Sarah, δούκισα του York, ο κ. και η κα. George Brooksbank, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι πανευτυχείς με τα νέα", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση.

Η Ευγενία και ο Jack έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor στις 12 Οκτωβρίου του 2018, όμως η σχέση τους μετρά, όπως φαίνεται μετρά από το 2010.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι, ήρθε και η σειρά της ίδιας της μέλουσας μητέρας να μιλήσει για τις χαρές της. Και το έκανε μέσα από μία ανάρτηση με δυο φωτογραφίες. Στην πρώτη κρατά ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια και στη δεύτερη χαμογελά αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Η ώρα η καλή

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021....👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on