Νέο βιβλίο απειλεί να καταστρέψει τη γαλήνη του βρετανικού θρόνου

03.04.2017
Θα είναι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης για τη βασιλική οικογένεια ιδιαίτερα αφού προέρχεται από στενό συγγενή ενώ ίσως και να καθυστερήσει αρκετές από τις προετοιμασίες προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος.

Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα για το βρετανικό θρόνο. Και δεν φτάνουν αυτά που έχουν τα ίδια τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τώρα έρχονται να προστεθούν και αυτά τρίτων που απειλούν την ηρεμία τους.

Ο λόγος για την αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι την Μέγκαν Μάρκλ. Φαίνεται λοιπόν όπως διαβάζουμε στη Mail Online, ότι η Καναδή ηθοποιός έχει μια μεγαλύτερη ετεροθαλή αδελφή την 51 ετών, Samantha Grant με την οποία δεν λες ότι έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα η Grant ετοιμάζεται να εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο: «The Diary of Princess Pushy's Sister» στο οποίο κατηγορεί την 35χρονη αδερφή της ότι έχει ναρκισσιστική προσωπικότητα, είναι εγωίστρια και πώς πάντα ήθελε να γίνει πριγκίπισσα. Και όλα αυτά τα λέει με αφορμή το πρόσφατο φιλανθρωπικό ταξίδι της Μαρκλ στην Ινδία με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την φτώχεια και τις γυναίκες. Επίσης αναφέρει ότι η Μαρκλ δεν της συμπαραστάθηκε όταν αυτή ασθένησε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ωστόσο η μητέρα της Grant έχει δηλώσει πώς ότι έχει πει για εκείνη είναι ψέμα.