Ο πρώην εραστής της Νταϊάνα μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους: Είναι ο Χάρι γιος του; [photos & vds]

13.03.2017
Η φήμη τον ακολουθεί χρόνια τώρα, καθώς η εμφανής ομοιότητά του με τον μικρό πρίγκιπα της Βρετανίας να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Σήμερα ο λοχαγός Τζέιμς Χιούιτ αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το ζήτημα.

Η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον εκπαιδευτή ιππασίας και λοχαγό Τζέιμς Χιούιτ, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και συμπαίκτης του πρίγκιπα Κάρολου στο πόλο [φωτό κάτω] δεν είναι μυστική. Εδώ και χρόνια μάλιστα, το θέμα της πατρότητας του πρίγκιπα Χάρι παραμένει ένα από τα "αγαπημένα" ροζ μυστικά του παλατιού.

Οι βρετανικές ταμπλόιντ αφήνουν συχνά πυκνά αιχμές ως προς το αν όντως ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ο πατέρας του Χάρι και σήμερα, 20 χρόνια μετά, ο Χιουιτ απαντά ανοιχτά στην ερώτηση..

«Είσαι ο πατέρας του Χάρι;» ρώτησε τον άντρα η Αυστραλιανή δημοσιογράφος Μελίσα Ντόιλ.

«Όχι δεν είμαι» απάντησε εκείνος. «Γιατί ακούγεται αυτό το σενάριο τόσα χρόνια;», επέμεινε εκείνη. «Απλά γιατί πουλάει στις εφημερίδες. Είναι μάλλον χειρότερο για εκείνον [σ.σ. τον Χάρι], το καημένο το παιδί».

Ο Χιούιτ, σήμερα είναι 58 ετών και ζει απομωνομένος στο Ντέβον της Βρετανίας. Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Νταϊάνα και απάντησε, μεταξύ άλλων αν έχει μετανιώσει που την ερωτεύτηκε.

"Όχι, δεν το μετανιώνω αυτό. Καθόλου. Μετανιώνω μερικά από τα πράγματα που προκλήθηκαν απο αυτό, αλλά μέχρι εκεί".

Το ειδύλλιο του Χιούιτ με την Νταϊάνα ξεκίνησε περίπου την ίδια στιγμή που και ο Κάρολος ξεκίνησε να βλέπει την Καμίλα Πάρκερ Μπόοους ξανά και εκείνος το υπερασπίστηκε λέγοντας ότι θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αφού «ήταν τόσο εύκολο να την ερωτευτεί κανείς».

«Είχε μια ιδιαίτερη αύρα γύρω της» είπε ο Χιούιτ, που παράλληλα αποκάλυψε ότι ήθελε να την «κλέψει» και να την κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας με αριθμούς όμως, η παράνομη σχέση ξεκίνησε το 1986, δυο χρονια αφού είχε γεννηθεί ο πρίγκιπας Χάρι, οπότε...