Χωρίζει ο Πρίγκιπας Χάρι; «Είναι πολύ πιθανό» λένε οι ειδικοί

06.03.2017
Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται να ζει ο άτακτος αδερφός του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Καναδή αγαπημένη του, ωστόσο οι επιστήμονες βιάζονται να τους χωρίσουν.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει τη φήμη του άστατου στα ερωτικά του, ωστόσο φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Καναδής ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στην Τζαμάικα προκειμένου να παρευρεθούν στο γάμο ενός στενού φίλου του Χάρι.

Και ενώ όλα φαινομενικά όλα είναι τέλεια, ειδικοί στη γλώσσα του σώματος εξετάζουν τις φωτογραφίες του ζευγαριού που διέρρευσαν από το γάμο και υποστηρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα. Συγκεκριμένα η Τζούντι Τζέιμς, ειδική στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέας του βιβλίου «The Body Language Bible» (Η Βίβλος της Γλώσσας του Σώματος), υποστηρίζει ότι «Ο πρίγκιπας δείχνει κλεισμένος στον εαυτό του, βαριέται και είναι απομακρυσμένος και αυτή προσπαθεί απεγνωσμένα να του τραβήξει την προσοχή. Η Μέγκαν προσπαθεί πάρα πολύ να φανεί ότι είναι ευτυχισμένο ζευγάρι, ωστόσο αυτός δεν συμμετέχει καθόλου».

Μάλιστα η ίδια υποστηρίζει ότι μετά τα γεγονότα του τελευταίου Νοεμβρίου, όπου το Παλάτι επιβεβαίωσε τη σχέση τους, η Τζέιμς περίμενε ότι ο Χάρι θα ήταν όλο γλύκες και πολύ ερωτευμένος. Ωστόσο οι φωτογραφίες την διαψεύδουν. «Δεν προσπαθεί να την συστήσει στους φίλους του, της έχει γυρισμένη την πλάτη και στην πραγματικότητα την αγνοεί. Δε νομίζω ότι έχει σχέση με το βασιλικό πρωτόκολλο. Αυτός την αγνοεί και αυτή προσπαθεί να δείξει ότι είναι δικός της. Μοιάζει σα να προσπαθεί να δώσει στους φωτογράφους την εντύπωση ότι έχουν δεσμό και ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια της μακριά του και το πράγμα τελικά μοιάζει πολύ περίεργο». Έχει άραγε δίκιο η ειδικός, ο πρίγκιπας έχασε το ενδιαφέρον του; Το μέλλον θα δείξει.