Χαμός! Άγριος τσακωμός Κωστόπουλου με Σπανού!

23.05.2014
"Κόλαση" που έλεγε κάποτε και η Τατιάνα Στεφανίδου στο Fame Story έγινε στο Πρωινό Mou. Θεατές ενός άγριου τσακωμού με απίστευτους χαρακτηρισμούς και φρασεολογία γίναμε πρωινιάτικα.

Πρωταγωνιστές αυτού ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ελισάβετ Σπανού και αφορμή στάθηκε η διαφορά ηλικίας σε μια ερωτική σχέση. Η αρχή έγινε από τον παρουσιαστή, ο οποίος ως φαίνεται δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι τη σήμερον ημέρα, 40αρες τα φτιάχνουν με πολύ μικρότερους άντρες.

«Πως ξαφνικά έγιναν μόδα οι σαραντάρες και οι πενηντάρες να θέλουν έναν εικοσάχρονο;» αναρωτήθηκε και οι γυναίκες της παρέας έσπευσαν να υποστηρίξουν το φύλο τους. «Ο μικρός είναι ακομπλεξάριστος, είναι άκαφτο το μυαλό του, εκδηλώνεται δεν σου δημιουργεί προβλήματα, σέβεται την πορεία σου, σου λέει σε θέλω» εξήγησε η Σπανού.

Ο Κωστόπουλος ρώτησε: «Οι σαραντάρηδες δεν σου λένε "σε θέλω";» για να εισπράξει ένα ομόφωνο «Όχι» από τις κυρίες του πάνελ. Και κάπου εδώ άρχισε να... φουντώνει! «Σας έθεσα ένα ερώτημα στο οποίο λέτε κουλαμάρες, ή τον ακουμπάτε ή σας τον ακουμπάνε! Να λέμε μαλ... χαζομάρες μεγάλοι άνθρωποι» είπε, υπενθυμίζοντας δε ότι ο ίδιος είναι 60 ετών.

Στη συνέχεια τα έβαλε με τη Σπανού. «Αν εσύ κοριτσάκι μου μπορείς να συνεννοηθείς με ένα εικοσάχρονο λυπάμαι για το IQ σου» έριξε τη χολή του (να μας συγχωρνάει, αλλά χολή ήτο) με τη νεαρή τραγουδίστρια να του απαντά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς προσωπικά. Γιατί βάζεις ηλικίες. Κάνουμε μία γενική συζήτηση, το παίρνεις προσωπικά και βάζεις και δεδομένα τα οποία δεν τα έχει βάλει κανείς".