Αντζελίνα: Παλεύω διαρκώς για την αγάπη του Μπραντ

21.05.2014
Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι και στον έρωτα χρειάζεται… σκληρή δουλειά.

Από το 2005 που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith", η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ έχουν κάνει μαζί μια πολύτεκνη οικογένεια με έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα.

Με αφορμή την τελευταία της ταινία με τίτλο "Maleficent", η 38χρονη σταρ αποκαλύπτει ότι η σχέση της με τον Πιτ είναι τόσο δυνατή επειδή την προσέχουν και οι δύο πάρα πολύ.

"Είναι η οικογένειά μου. Δεν είναι απλά ένας εραστής και σύντροφος, που είναι υπέροχο, αλλά είναι η οικογένειά μου τώρα… Έχουμε ιστορία μαζί και δουλεύουμε σκληρά για να την κάνουμε σπουδαία. Δεν χαλαρώνουμε, ούτε θεωρούμε ο ένας τον άλλο δεδομένο, έτσι, όπως και όλος ο κόσμος, έχουμε τις προκλήσεις μας, και παλεύουμε διαρκώς για την αγάπη του άλλου", εξήγησε μιλώντας στο Extra η Αντζελίνα, η οποία στη συνέχεια επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να συναντιέται ξανά με τον αγαπημένο της στη μεγάλη οθόνη, 10 χρόνια μετά την πρώτη μοιραία συνάντηση.

"Δεν είναι καμιά μεγάλη παραγωγή, ούτε ταινία δράσης. Είναι το είδος των ταινιών που αγαπάμε αλλά στις οποίες δεν μας προτιμούν συχνά. Πρόκειται για ένα πειραματικό, ανεξάρτητο φιλμ όπου θα παίξουμε μαζί και θα είμαστε πραγματικά ωμοί δοκιμάζοντας ανοιχτά νέα πράγματα", εξήγησε η Τζολί και εμείς μόνο να περιμένουμε μπορούμε.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, δείτε την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της κακιά μάγισσας Maleficent και την κορούλα της, Βιβιέν στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως η μικρή "Πριγκίπισσα Αυγή". "Ολα τα άλλα παιδάκι φοβόταν που με έβλεπαν έτσι, οπότε επιλέξαμε τη Βιβιέν", εξήγησε με χιούμορ το... οικογενειακό κάστινγκ η σταρ.