Γιάννης Μόρτζος: Νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας με πρόβλημα στην καρδιά

03.09.2024
Γιάννης Μόρτζος: Νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας με πρόβλημα στην καρδιά
Μια περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο ηθοποιός

Όπως έγινε γνωστό με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time ο Γιάννης Μόρτζος αυτό το καλοκαίρι περνάει δύσκολα με τα θέματα της υγείας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 83χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σωτηρία στις αρχές του καλοκαιριού με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και εδώ και λίγες ημέρες πλέον στο Ασκληπιείο Βούλας με ένα επιπλέον πρόβλημα στην καρδιά.

Στην αρχή του καλοκαιριού, ο 83χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και σήμερα βρίσκεται στο Ασκληπιείο Βούλας με ένα επιπλέον πρόβλημα στην καρδιά του, σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time».

Πάντα δίπλα του η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία του ενώ από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν την περιπέτεια που περνάει με την υγεία του ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος είναι και στενός φίλος του ζευγαριού.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time δήλωσε : «Μην τον ενοχλείτε, περνάει πολύ δύσκολες ώρες και χρειάζεται ηρεμία και βέβαια σεβασμό στην κατάστασή του, απ’ όλους μας. Άλλωστε, ο Γιάννης πάντα είχε καλή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους και μακάρι να γίνει σύντομα καλά και θα βγει μιλήσει ο ίδιος για το Γολγοθά που περνά.

Απ’ όσο γνωρίζω, βρίσκεται σε καλά ιατρικά χέρια, αλλά ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει το θαύμα…».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 15:17