Ελεονώρα Μελέτη: Την παρομοίασαν με την Αλγερινή μποξέρ Ιμάνι Κελίφ και απάντησε κατάλληλα

26.08.2024
Ελεονώρα Μελέτη: Την παρομοίασαν με την Αλγερινή μποξέρ Ιμάνι Κελίφ και απάντησε κατάλληλα
Έπεσε στην αντίληψή της και δεν το άφησε να πέσει κάτω

Πολλές φορές στην πορεία των χρόνων η Ελεονώρα Μελέτη συνηθίζει να ποστάρει άφιλτρες φωτογραφίες της καθημερινότητάς της χωρίς ίχνος μακιγιάζ έχοντας τονίσει πολλές φορές πως πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι.

Και αυτό ακριβώς έκανε πριν λίγες μέρες από την Πάρο, όπου βρίσκεται. Αυτή τη φωτογραφία πόσταραν πολλοί και σχολίασαν ακόμα περισσότεροι στα social που δεν χρωστάνε και καλό λόγο γενικά.
Ένας από αυτούς, άγνωστος στην ίδια την πόσταρε παρομοιάζοντάς την με την Αλγερινή μποξέρ, Ιμάνι Κελίφ, που τόσο συζητήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το φύλο της και το δικαίωμά της, ή όχι, να αγωνίζεται στην κατηγορία των γυναικών.

«Δείτε πώς είναι σήμερα η Αλγερινή μποξέρ, Ιμάνι Κελίφ», έγραψε χαρακτηριστικά και ανάρτησε τη selfie της Ελεονώρας Μελέτη.

Το comment υπέπεσε στην αντίληψη της παρουσιάστριας και Ευρωβουλευτή και δεν το άφησε να περάσει έτσι:

MELETI_STORIES_XESPASMA_1_15936.webp

«Αυτός είναι ο κος… Δεν τον ξέρω, δεν με γνωρίζει. Ξέρω μόνο πως είναι πατέρας μιας ανήλικης κόρης, όπως φαίνεται στο προφίλ του» έγραψε στο πρώτο στόρι της και συνέχισε σε δεύτερο:

MELETI_STORIES_XESPASMA_2_7be5c.webp

Ο “κύριος” αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφία μου και να τη συνοδεύσει με αυτό το σχόλιο. Δεν θα το προσδιορίσω. Από μόνο του προσδιορίζει τον ίδιο. Ας ευχηθούμε το κοριτσάκι του στην πορεία της ζωής του να βρει άντρες με χιούμορ».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2024 - 23:26