Τρία χρόνια πριν ο Γιώργος Πατούλης της εγκαινίαζε το μαγαζί, τώρα θα τον κάνει ξανά μπαμπά

26.08.2024
Τρία χρόνια πριν ο Γιώργος Πατούλης της εγκαινίαζε το μαγαζί, τώρα θα τον κάνει ξανά μπαμπά
Ποια είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας καθώς η νέα σύντροφός του Νάνσυ Κοιλού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει δίδυμα.

Και μπορεί ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη μαζί του να αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας σχεδόν μονολεκτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο αλλά τα κοσμικά σαλόνια έχουν βουίξει από την είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, οι φήμες έχουν βάση, καθώς ο ίδιος το έχει ήδη ανακοινώσει στο γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.
Ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη στις αρχές του 2021 κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοιλού, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής.

patoulis_kai_nancy_bfe11.jpg

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο τα παιδάκια του.
Οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, γι’ αυτό και δεν έχουν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους, εκτός από το διάστημα κατά το οποίο συνεργάζονταν στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς η ίδια έχει εργαστεί στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο ο Γιώργος Πατούλης ήταν περιφερειάρχης.

Η νεαρή -περίπου τριάντα χρόνια νεότερη- σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη έχει εργαστεί ως φωτομοντέλο, ενώ ασχολείται με τα κοινά, αλλά και τις επιχειρήσεις.

Κι εδώ να πούμε εμείς πως μία από τις επιχειρήσεις της εγκαινίασε ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης τον Νοέμβριο του 2021 ως περιφερειάρχης τότε Αττικής κόβοντας μαζί της την κορδέλα των εγκαινίων του καταστήματος με υπηρεσίες νυχιών χωρίς κανείς τότε να αναρωτηθεί πώς και γιατί αφού ήταν γνωστό πως υπήρξαν συνεργάτες στην περιφέρεια και θα μπορούσε στα πλαίσια της φιλικής τους σχέσης και συνεργασίας να του το έχει ζητήσει και να έχει δεχτεί. Φωτογραφίες μάλιστα και ρεπορτάζ για το opening δημοσιεύτηκαν τότε σε πολλά τοπικά μέσα της περιοχής όπου βρίσκεται το κατάστημα.

PHOTOS ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK
PHOTOS ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK
PHOTOS ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK
PHOTOS ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2024 - 11:32