Ένα πανάκριβο κότερο και Rolls Royce για την Θώδη!

02.04.2008
Έχει γυρίσει τα βουνά και τα λαγκάδια όλα αυτά τα χρόνια, τραγουδώντας στην περιφέρεια, αλλά τώρα αποφάσισε να «οργώσει» τις θάλασσες και μάλιστα με το δικό της ντιζαϊνάτο, πανάκριβο κότερο. Και όχι μόνο. η Έφη Θώδη σε λίγο θα πηγαίνει στις συναυλίες της με Rolls Royce!

Aπό τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Έχει γυρίσει τα βουνά και τα λαγκάδια όλα αυτά τα χρόνια, τραγουδώντας στην περιφέρεια, αλλά τώρα αποφάσισε να «οργώσει» τις θάλασσες και μάλιστα με το δικό της ντιζαϊνάτο, πανάκριβο κότερο. Και όχι μόνο. η Έφη Θώδη σε λίγο θα πηγαίνει στις συναυλίες της με Rolls Royce!

Ετσι είναι η Έφη Θώδη, όταν βάλει κάποιο στόχο, τον πετυχαίνει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι που ονειρευόταν εδώ και χρόνια, αλλά δεν μπορούσε να το αποκτήσει. Η ζωή όμως αντάμειψε την καλοσύνη της και μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς της χαρίζει όλα τα καλά του Θεού. «Να με έχει καλά ο Θεός και τον ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έχει χαρίσει, και ο κόσμος που με αγαπάει και με έχει βάλει στην καρδιά του», μας λέει η Έφη, που αυτή τη φορά έχει βαλθεί να τραγουδάει τον έρωτα στα πέλαγα, πάνω σε ένα από τα πιο ακριβά κότερα, μάρκας Ferretti. Μια μάρκα πολύ γνωστή και από τις πιο αγαπημένες στο διεθνές jet set. Μάλιστα, η Έφη έψαξε και έμαθε ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και σχεδιαστής των διάσημων πλεούμενων, ο γοητευτικός Νορμπέρτο Φερέτι, λατρεύει την Ελλάδα και τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο έρχεται στη χώρα μας. Μάλιστα, η τραγουδίστρια μέσω φίλων της από το εξωτερικό πληροφορήθηκε ότι ο Φερέτι αναμένεται να έρθει στη χώρα μας το καλοκαίρι, που τα ελληνικά νησιά είναι στις δόξες τους, και έβαλε λυτούς και δεμένους να τον γνωρίσει. Γιατί δεν θέλει μόνο να αγοράσει ένα ακριβό κότερο, αλλά επιθυμεί να τo κάνει ειδική παραγγελία. Γι αυτόν το λόγο θέλει να συναντηθεί με το διάσημο Ιταλό κατασκευαστή και με τη βοήθεια ενός καλού της φίλου, που μιλάει άπταιστα ιταλικά, να συζητήσουν πώς ονειρεύεται το σκάφος της. Την «Έφη» της, καθώς το κότερο θα φέρει το όνομά της και θα έχει τη «σφραγίδα» της. Μέσα θα διαμορφωθεί και θα διακοσμηθεί έτσι ώστε να συνδυάζει την ιταλική φινέτσα με τη χλιδάτη λιτότητα, ενώ εξωτερικά θα μπορεί να συναγωνιστεί αυτά τα κότερα που βλέπουμε στην «Τόλμη και γοητεία».

«Είναι ένα από τα όνειρά μου», μας είπε η Έφη Θώδη, που όχι μόνο αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ το μυστικό της, αλλά και ότι σύντομα σκοπεύει να πάρει το τιμόνι του σκάφους στα χέρια της, όπως έχει πάρει και το «τιμόνι» της ζωής της.

«Θέλω να γίνω καπετάνισσα», μας είπε. «Εγώ ξέρω από φουρτούνες. Τίποτα δεν είναι δύσκολο για μένα. στερα από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς και κόπων μπορώ να προσφέρω στο νεαυτό μου κάποιες πολυτέλειες. Θέλω να αγοράσω και μια Rolls Royce», πρόσθεσε.

Τώρα, αν θέλετε να μάθετε πώς της μπήκε η ιδέα για το κότερο, να ξέρετε ότι, όπως μάθαμε, ένας γοητευτικός σαρανταπεντάρης καπετάνιος κάνει καθετί για να κατακτήσει την καρδιά της. Και μάλλον αυτός της άνοιξε την όρεξη για κρουαζιέρες με το δικό της σκαρί. Ποιος όμως θα κρατάει το τιμόνι; Όπως γνωρίζουμε, το «τιμόνι» της ζωής της δεν το αφήνει από τα χέρια της. Ίσως όμως το κότερο και τα μαθήματα που θα κάνει να τους φέρουν πιο κοντά.