Όλη η αλήθεια για το "χωρισμό" Δρούζα - Λάλα!

02.04.2008
Κακοήθειες χαρακτήρισαν τις φήμες περί χωρισμού της Άννας Δρούζα και του Θανάση Λάλα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους. Παρά τα όσα διέρρευσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το ζευγάρι είναι μαζί και καλά.

Aπό την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Κακοήθειες χαρακτήρισαν τις φήμες περί χωρισμού της Άννας Δρούζα και του Θανάση Λάλα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους. Παρά τα όσα διέρρευσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το ζευγάρι είναι μαζί και καλά. Μάλιστα, όπως μάθαμε, όσα διαδίδονται δεν είναι παρά ένα είδος πολέμου που υφίσταται η γνωστή παρουσιάστρια πληρώνοντας για μία ακόμη φορά το τίμημα της επιτυχίας.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του ξαφνικού χωρισμού ενός από τα γνωστότερα ζευγάρια των ΜΜΕ, της Άννας Δρούζα και του Θανάση Λάλα, την προπροηγούμενη Δευτέρα στα γραφεία μας. Η γυναικεία φωνή στο τηλέφωνο, που προφανώς θέλησε να προφτάσει την είδηση σε όλα τα lifestyle έντυπα, ήταν κατηγορηματική: «Χαμός έγινε, τσακώθηκαν και χώρισαν οριστικά».

Φυσικά και κάναμε ρεπορτάζ για να διασταυρώσουμε όσα μας έλεγε με εξονυχιστικές λεπτομέρειες. Ότι δηλαδή το ζευγάρι είχε μια έντονη διαφωνία κι εκείνος έφυγε από το σπίτι παίρνοντας κάποια πράγματά του. Για να διαπιστώσουμε ότι τίποτα ανησυχητικό δεν είχε συμβεί. Και ότι το μόνο που είχε μπει ανάμεσά τους ήταν η επιτυχία τους και τα συναισθήματα φθόνου που αυτή μπορεί να δημιουργεί. «Η Άννα δέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση», μας είπε άνθρωπος πολύ κοντά στη δημοφιλή παρουσιάστρια. «Φαίνεται πως η φετινή της επιτυχία ενοχλεί και κάποιοι προσπαθούν να της καταφέρουν πλήγματα με κάθε τρόπο», συμπλήρωσε.

Η αλήθεια είναι ότι το «Μπορώ», που φέτος μεταδίδεται για πρώτη χρονιά από το κανάλι του Star, ξεκίνησε με μέτρια νούμερα τηλεθέασης, στην πορεία όμως βρέθηκε η συνταγή που ικανοποίησε το νεανικό κοινό του καναλιού. Με συντονισμένες κινήσεις και ευελιξία στη θεματολογία, η ομάδα της Δρούζα κατάφερε να αποκτήσει το δικό της φαν κλαμπ και να διεκδικεί τη δεύτερη θέση στην απογευματινή ζώνη σχεδόν καθημερινά. Τα στελέχη του καναλιού δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την πορεία του «Μπορώ» και έχουν ήδη ζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου από την παρουσιάστρια.

Εκείνη έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο να κλείσει τη φετινή σεζόν με τις καλύτερες εντυπώσεις προς το παρόν και ασχολείται διεξοδικά με την εξεύρεση θεμάτων που θα διατηρήσουν την υψηλή τηλεθέαση και θα αρέσουν στον κόσμο.

Το ίδιο απασχολημένος είναι και ο Θανάση Λάλας με την έκδοση της free press εφημερίδας του. Ωστόσο, καταφέρνει να ξεκλέψει χρόνο και να τον αφιερώσει στη σύντροφό του. Και για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες εθεάθη να τρώει στο αγαπημένο του εστιατόριο και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!