"Δεν μπορεί να γίνει μητέρα"!

31.03.2008
Ανεπανόρθωτες βλάβες έχει προκαλέσει στη ζωή αλλά και στην υγεία γνωστής τραγουδίστριας η βάναυση συμπεριφορά όχι ενός, αλλά δύο συντρόφων της από το παρελθόν. Η σωματική κακοποίηση που υπέστη για χρόνια από δύο άντρες σε διαφορετικά, φυσικά, χρονικά διαστήματα της έχει στερήσει τη χαρά της μητρότητας.
Ανεπανόρθωτες βλάβες έχει προκαλέσει στη ζωή αλλά και στην υγεία γνωστής τραγουδίστριας η βάναυση συμπεριφορά όχι ενός, αλλά δύο συντρόφων της από το παρελθόν. Η σωματική κακοποίηση που υπέστη για χρόνια από δύο άντρες σε διαφορετικά, φυσικά, χρονικά διαστήματα της έχει στερήσει τη χαρά της μητρότητας.

Η πολύ γνωστή σήμερα τραγουδίστρια πολύ πριν δημιουργήσει την καριέρα της είχε ένα φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο. Και λέμε «ευτυχισμένο φαινομενικά» μόνο για τους συγγενείς και κάποια πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντός της, καθώς όταν η πόρτα έκλεινε, οι κλοτσιές και οι μπουνιές ήταν σε ημερήσια διάταξη. Αιτία; Κάποιο μικρό στραβοπάτημα της ίδιας στην αρχή του γάμου τους, που ωστόσο ο πρώην σύζυγός της δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει και φρόντιζε να της το υπενθυμίζει με το χειρότερο τρόπο σε κάθε ευκαιρία και για την πλέον ασήμαντη αφορμή

Η καριέρα της τραγουδίστριας κάποια στιγμή άρχισε να παίρνει τα πάνω της, όταν υπέγραψε σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και έγινε ιδιαίτερα αγαπητή, ειδικά στα νεανικά κοινά. Τότε ήταν που αποφάσισε να λήξει το γάμο της και να συνάψει σχέση με πολύ γνωστό πρόσωπο από το χώρο της showbiz. Το νέο ζευγάρι αποτέλεσε αγαπημένο θέμα των περιοδικών, καθώς, εκτός του ότι και οι δύο είναι πολύ εμφανίσιμοι, προσπαθούσαν αρχικά να κρύψουν το δεσμό τους και έπαιζαν «κρυφτούλι» με τους paparazzi. Στη συνέχεια, βέβαια, με υπονοούμενα παραδέχτηκαν τη σχέση τους, ενώ τα περιοδικά και οι εκπομπές έκαναν λόγο για συνεχείς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά και για άπειρες σκηνές ζηλοτυπίας. Τα παραπάνω ισχύουν, αλλά υπάρχει μια τραγική λεπτομέρεια: ο κύριος, που προέρχεται από ένα ιδιαίτερα συντηρητικό περιβάλλον, δεν μπορούσε να ανεχθεί το παραμικρό. Στην κυριολεξία έσπαγε στο ξύλο την τραγουδίστρια για ασήμαντες αφορμές, όπως τα έντονα βλέμματα μιας παρέας στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου. Νοσηλευτές και γιατροί νοσοκομείου της περιοχής που έμεναν ακόμα θυμούνται πως κάποια στιγμή τα ξημερώματα η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εκεί σχεδόν αιμόφυρτη. Παρά τα άπειρα περιστατικά όμως, η τραγουδίστρια αγαπούσε τον άνθρωπο που ήταν μαζί του και έκανε υπομονή Μέχρι που εκείνος κι ενώ την είχε κάνει σκουπίδι αποφάσισε να την παρατήσει οριστικά.

Οι ζωές και των δύο στην πορεία προχώρησαν μέσα από άλλες σχέσεις.

Η ανοχή που έδειξε, βέβαια, η τραγουδίστρια τόσο στον πρώην σύζυγό της όσο και στο δεσμό που ακολούθησε αργότερα είχε τραγικά αποτελέσματα για τη ζωή της. Πρόσφατα και ενώ προσπάθησε να μάθει γιατί δεν μπορεί να μείνει έγκυος, καθώς με το νυν σύντροφό της δεν παίρνει προφυλάξεις, οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι: οι βλάβες που προξένησαν οι συνεχείς ξυλοδαρμοί στο γεννητικό της σύστημα είναι ανεπανόρθωτες και ποτέ, ούτε καν με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, δεν θα μπορέσει να αποκτήσει παιδί!