Κι άλλοι μπελάδες για τη Λίντσεϊ Λόχαν

19.05.2010
Τι να πούμε γι' αυτό το κορίτσι; Θέλει να δει μια άσπρη μέρα και δεν μπορεί! Σαν να μην έφτανε η έκτακτη κλήση που δέχτηκε από τους δικαστές της υπόθεσής της οι οποίοι δεν φαίνονται ικανοποιημένοι από την "επιμέλειά" της στις υποδείξεις τους, εμφανίστηκε ξαφνικά και μια φωτογράφος που ισχυρίζεται ευθαρσώς ότι έχει σχέση μαζί της.

Τι να πούμε γι' αυτό το κορίτσι; Θέλει να δει μια άσπρη μέρα και δεν μπορεί! Σαν να μην έφτανε η έκτακτη κλήση που δέχτηκε από τους δικαστές της υπόθεσής της οι οποίο δεν φαίνονται ικανοποιημένοι από την "επιμέλειά" της στις υποδείξεις τους, εμφανίστηκε ξαφνικά και μια φωτογράφος που ισχυρίζεται ευθαρσώς ότι έχει σχέση μαζί της.

Μιλώντας στη "New York Post", η Ιντράνι (Indrani), η οποία γνώρισε την κατά 13 χρόνια νεότερή της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κατά τη διάρκεια φωτογράφησης το περασμένο Φθινόπωρο, αποκάλυψε ότι περνάνε πολύ χρόνο μαζί οι δυο τους.

"Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν σχέση με γυναίκα, αλλά βρίσκω τη Λίντσεϊ συγκλονιστική, υπέροχη και απίστευτα έξυπνη, όπως επίσης και τρομερά... καυτή", τονίζει η 36χρονη φωτογράφος που είναι γνωστή και ως Τζούλια Ι. Παλ-Σοντχούρι (Julia I. Pal-Chaudhuri). "Η Λίντσεϊ γίνεται δέκτης πολύ κακής δημοσιότητας, αλλά είναι μια πολύ δυνατή και δημιουργική γυναίκα η οποία προσπαθεί πολύ σκληρά να βάλει τη ζωή της σε έναν καλό, θετικό δρόμο", συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς της Ιντράνι, ο συνεργάτης της Μάρκους Κλίνκο (Marcus Klinko) αποκάλυψε στην ίδια εφημερίδα ότι είχε επανειλημμένα δει τις δύο γυναίκες να "συμπεριφέρονται τρυφερά η μία στην άλλη". "Η Ιντράνι είναι πολύ καλή επιρροή για τη Λίντσεϊ. Είναι το ακριβώς αντίθετο του party girl -είναι απόφοιτος του Πρίνστον, ενδιαφέρεται για τις Τέχνες και ασχολείται με φιλανθρωπίες. Γενικά δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τύπος του κοριτσιού που θα περίμενες να δεις δίπλα στη Λίντσεϊ", υποστηρίζει προσθέτοντας ότι όταν είναι μαζί, οι δύο γυναίκες μιλούν για τέχνη και για τα βαθύτερα νοήματα της ζωής.

Από την πλευρά της, η 23χρονη ηθοποιός, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί ουκ ολίγο από τα ενδοοικογενειακά σκάνδαλα, σχεδόν από τη στιγμή που γεννήθηκε, διαψεύδει τους παραπάνω ισχυρισμούς κατηγορηματικά.

"Όχι, όχι, όχι... Σε καμία περίπτωση δεν τα έχω μαζί της", απάντησε με ένταση όταν ρωτήθηκε από το UsMagazine.com για την πιθανή σχέση της με την Ιντράνι.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό η Λίντσεϊ, η οποία χώρισε από την πρώην σύντροφό της Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) τον περασμένο Απρίλιο, έχει άλλα, πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί...

Την Πέμπτη η ταλαιπωρημένη κορασίδα πρόκειται να σταθεί απέναντι στους δικαστές της υπόθεσής της, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνονται δυσαρεστημένοι από την αδυναμία της να παρακολουθεί τις εβδομαιαίες αντιαλκοολικές συνεδρίες που είχαν ορίσει ως μέρος της τιμωρίας της.

Τελικά όμως, τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα για τη Λίντσεϊ αφού σύμφωνα με έγγραφο τριών σελίδων που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, μόνο ασυνεπής στις υποχρεώσεις της δεν υπήρξε η νεαρή στάρλετ. Αντίθετα, όπως δείχνει ο φάκελος της προόδου της, η Λόχαν δεν εμφανίστηκε ποτέ αναιδής, αγενής ή μεθυσμένη στο "σχολείο" της.

"Ο δικαστής ανησυχεί για τις υποτιθέμενες υπερβολές της Λίντσεϊ ως προς τις βραδινές της εξόδους, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τη στείλει στη φυλακή", υποστηρίζουν πηγές κοντινές στην υπόθεση. "Βέβαια, τα πάντα είναι στο δικό του χέρι. Εκείνος θα κρίνει αν η Λόχαν παραβίασε τους όρους της εγγύησής της ή όχι. Δεν αποκλείεται να θέσει και κάποιους νέους όρους", συμπλήρωσαν.

Πάντως, στον "έλεγχο" της Λίντσεϊ αναφέρεται ότι η ηθοποιός "παρακολουθεί με συνέπεια τις συνεδρίες, ενώ σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάσει κάποια, φροντίζει να την επαναπρογραμματίσει άμεσα". Επίσης τονίζεται ότι "η συμπεριφορά της είναι θετική και δεκτική απέναντι στις όποιες αλλαγές του τρόπου ζωής της".

Στατιστικά αναφέρεται ότι από τον περασμένο Μάιο η Λίντσεϊ παρακολούθησε 17 συναντήσεις με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς (από τις 26 που θα έπρεπε κανονικά), 19 (από τις 26) ομαδικές θεραπείες, 14 (από τις 26) ατομικές θεραπείες και ολοκλήρωσε και τις έξι "εκπαιδευτικές τάξεις επί του αλκοολισμού", όπως έπρεπε.
Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν... Η συνέχεια βρίσκεται στο χέρι του δικαστή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα