Σκούρα τα πράγματα για τη Λίντσεϊ Λόχαν

20.05.2010
Δεν μας τα λέει και πολύ καλά η 23χρονη ηθοποιός! Εκεί που νομίσαμε ότι αποφάσισε να βάλει μυαλό και να βρει τον δρόμο της, μας τα χάλασε ξανά. Σήμερα επρόκειτο να βρεθεί ενώπιων του δικαστηρίου να συζητήσει για την "πρόοδό" της, όμως φαίνεται ότι δεν θα είναι καθόλου συνεπής στο ραντεβού της.


Δεν μας τα λέει και πολύ καλά η 23χρονη ηθοποιός! Εκεί που νομίσαμε ότι αποφάσισε να βάλει μυαλό και να βρει τον δρόμο της, μας τα χάλασε ξανά. Σήμερα επρόκειτο να βρεθεί ενώπιων του δικαστηρίου να συζητήσει για την "πρόοδό" της, όμως φαίνεται ότι δεν θα είναι καθόλου συνεπής στο ραντεβού της.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δεν θα καταφέρει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο ύστερα από έκκληση που της είχαν απευθύνει νωρίτερα οι δικαστές της υπόθεσής της, γιατί έχει "κολλήσει" στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τη Χόλεϊ, τις τελευταίες μέρες που η Λόχαν βρισκόταν στις Κάννες για να παρακολουθήσει Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, κλάπηκε το διαβατήριό της. Η νεαρή ηθοποιός έχει ραντεβού σήμερα, Πέμπτη, στην Αμερικανινή πρεσβεία για να το αντικαταστήσει, είναι αδύνατον όμως να μπορέσει να ταξιδέψει, άρα και να είναι συνεπής στο δικαστικό ραντεβού της. Πέρα από αυτό όμως, η δικηγόρος δεν αποκρίθηκε σε τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία της ζητούνταν περισσότερες διευκρινήσεις.

Στο μεταξύ, η δικαστής Μάρσα Ρέβελ (Marsha Revel), η οποία είχε καλέσει τη Λίντσεϊ στη σημερινή ακρόαση με σκοπό να ελέγξει την πρόοδό της σε σχέση με την τιμωρία που της είχε επιβληθεί μετά τις δύο συλλήψεις της το 2007, μπορεί άνετα να εκδώσει ένταλμα για την εκ νέου σύλληψή της. Πρόκειται εξάλλου για μια συνηθισμένη πρακτική σε περιπτώσεις που καταγραφεί απουσία σε δικαστική συνεδρία.

Η Λόχαν βρίσκεται έξω με εγγύηση από τον Αύγουστο του 2007, όταν είχε δηλώσει "ένοχη" σε δύο κατηγορίες που αφορούσαν χρήση κοκαΐνης και δεν είχε φέρει καμία αντίρρηση σε άλλες δύο κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και σε μία για επικίνδυνη οδήγηση.

Μπορεί να πέρασε 84 λεπτά στη φυλακή και να πραγματοποίησε κάποιες ώρες υποχρεωτικής εργασίας στο νεκροτομείο (!), όμως η Λίντσεϊ έχει φτάσει επανειλημμένα πολύ κοντά στο να τινάξει την εγγύησή της στον αέρα. Τον Οκτώβριο, το δικαστήριο επιμήκυνε την ποινή της για ακόμη έναν χρόνο, ενώ ο δημόσιος κατήγορος την προειδοποίησε ξεκάθαρα ότι αν παραβίαζε τους όρους της αναστολής της, θα έβλεπε τα σίδερα για τα καλά.

Η σημερινή συνάντηση προέκυψε ύστερα από φόβους που εξέφρασαν οι δικαστές σχετικά με την αδυναμία της να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της τιμωρίας της. Ωστόσο οι αναφορές της προόδου της, αναφέρουν ότι η νεαρή στάρλετ "παρακολουθεί με συνέπεια τις αντιαλκοολικές συνεδρίες που τις έχουν επιβληθεί, ενώ σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάσει κάποια, φροντίζει να την επαναπρογραμματίσει άμεσα".

Όποια και να είναι η αλήθεια, η σημερινή εξέλιξη, μόνο πίσω μπορεί να πάει την όποια προσπάθεια έχει κάνει η Λίντσεϊ, η οποία, παρεμπιπτόντως, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία που πραγματεύεται η ζωή -και το έργο, φυσικά- της πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) γνωστή και ως "Το Βαθύ Λαρύγγι".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα