Σκηνές ζηλοτυπίας κάνει ο Mr Big

20.05.2010
Μπορεί να μας χωρίζει μια εβδομάδα σχεδόν από την πρεμιέρα του "Sex and the City 2" αλλά τα καυγαδάκια και οι ζηλίτσες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές δεν λένε να κοπάσουν. Αυτή τη φορά δεν είναι οι τέσσερις κυρίες που καυγαδίζουν, αλλά οι άντρες του S.A.T.C.

Μπορεί να μας χωρίζει μια εβδομάδα σχεδόν από την πρεμιέρα του "Sex and the City 2" αλλά στα παρασκήνια, τα καυγαδάκια και οι ζηλίτσες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές δεν λένε να κοπάσουν. Αυτή τη φορά δεν είναι οι τέσσερις κυρίες που καυγαδίζουν, αλλά οι άντρες του S.A.T.C.

Όπως φαίνεται ο Κρις Νοθ (Chris Noth) ο γνωστός σε όλες μας ως Μεγάλος (Μr Big) -που σημειωτέον παίδεψε την τηλεοπτική Κάρι Μπάντσο για πολλά χρόνια- δηλώνει πως πέρασε το δικό του βασανιστήριο στη διάρκεια των γυρισμάτων του πολυαναμενόμενου σίκουλ της ταινίας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, σε συνεντεύξεις του ο Νοθ "τα χώνει" τόσο στην παραγωγή όσο και στις συμπρωταγωνίστριές του που περνούσαν ειδυλλιακά στο Άμπου Ντάμπι, όσο εκείνος έκανε δίαιτα και γυμναστική για να ρίξει την κοιλίτσα του, κολλημένος στην Νέα Υόρκη μέχρι να επιστρέψουν οι κυρίες και να συνεχιστούν τα γυρίσματα της υπόλοιπης ταινίας.

Φυσικά το μεγαλύτερο αγκάθι για τον Mr Big είναι η επανεμφάνιση του πρώην της Κάρι, Έινταν Σο - κατά κόσμον Τζον Κόρμπετ (John Corbett).

Τις λεπτομέρειες θα μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί. Εκεί, μιλά και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί το "Sex and the City". Απλά πατήστε το play:

Eπιμέλεια - Απόδοση: Κατερίνα Πατούλια