Η Κάιλι αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πισινό της

18.05.2010
Η μικροσκοπική αυστραλέζα τραγουδίστρια είναι διάσημη για δύο πράγματα. Το ένα είναι η θαρραλέα στάση της απέναντι στον καρκίνο, τον οποίο και κατατρόπωσε μετά φανών και λαμπάδων . Το άλλο -για να ελαφρύνουμε και λίγο την κατάσταση- είναι τα οπίσθιά της!

Η μικροσκοπική αυστραλέζα τραγουδίστρια είναι διάσημη για δύο πράγματα. Το ένα είναι η θαρραλέα στάση της απέναντι στον καρκίνο, τον οποίο και κατατρόπωσε μετά φανών και λαμπάδων. Το άλλο -για να ελαφρύνουμε και λίγο την κατάσταση- είναι τα οπίσθιά της! Στα 42 της χρόνια η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) μπορεί να υπερηφανεύεται ότι "βάζει κάτω" την οποιαδήποτε 20άρα αν τις βάλεις δίπλα δίπλα στο... πίσω μέρος.

Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" η ίδια η Κάιλι αποκάλυψε ότι πέρα από την ευνοϊκή μαμά φύση, για την εικόνα της τελειότητας που κυριαρχεί στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και χρόνια, ευθύνονται και μια σειρά από φωτογραφικά τρικ!

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον ποπό της, η Κάιλι αρχικά παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί προς τι ο όλος ντόρος που γίνεται επί του θέματος τόσα χρόνια. "Χρησιμοποιούμε καπνό και καθρέφτες. Δέχομαι μεγάλη βοήθεια για να έχω την εικόνα που έχω στα βίντεοκλιπ μου", παραδέχτηκε.

Παρόλο που πριν από πέντε χρόνια η Μινόγκ είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξαναβλέπαμε ποτέ αυτό το σημείο του σώματός της, στο κλιπ για το νέο της σίνγκλ με τίτλο "All The Lovers" το οποίο έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα, φαίνεται ότι παίρνει τον λόγο της πίσω.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το κλιπ που αναμένεται με ανυπομονησία, είτε με είτε χωρίς βοήθεια η Κάιλι βάζει ακόμη τα γυαλιά σε πολλές νεότερές της. Και αν μη τι άλλο, με τόσα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, ας βλέπουμε και κάτι όμορφο για να ξεχνιόμαστε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα