Η Ντέμι Μουρ ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της

18.05.2010
Όπως επιβεβαίωσε χθες ο ατζέντης της Λουκ Γιάνκλοου (Luke Janklow), η 47χρονη ηθοποιός βρίσκεται αυτό τον καιρό σε συζητήσεις με εκδοτικούς οίκους της Νέας Υόρκης προκειμένου να εκδώσει τη βιογραφία της. Ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα παραπάνω.


Όπως επιβεβαίωσε χθες ο ατζέντης της Λουκ Γιάνκλοου (Luke Janklow), η 47χρονη ηθοποιός βρίσκεται αυτό τον καιρό σε συζητήσεις με διάφορους εκδοτικούς οίκους της Νέας Υόρκης προκειμένου να εκδώσει τη βιογραφία της. Ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα παραπάνω.

Έχοντας ζήσει μια γεμάτη ζωή, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) φαίνεται ότι ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να τη μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Στην απόφασή της αυτή λέγεται ότι την στηρίζει απόλυτα ο εδώ και πέντε χρόνια σύζυγός της Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), στον οποίο, ή μάλλον, στην έντονη ερωτική τους ζωή, οφείλει την ιδιαίτερα νεανική της εικόνα η Ντέμι, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Η Μουρ υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και έχουν μαζί τρεις κόρες, την 21ός ετών Ράμερ (Rumer) που ακολουθεί την επαγγελματική καριέρα των γονιών της, την 18χρονη Σκάουτ (Scout) και την 16χρονη Ταλούλα Μπελ (Talulah Belle).

Το 1991, η αειθαλής Ντέμι έγραψε ιστορία όταν φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού "Vanity Fair' σε μία πόζα που έχει αντιγραφεί άπειρες φορές στην πορεία.

Η πιο πρόσφατη διάσημη που ακολούθησε τα "πατήματά" της, ήταν η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) η οποία κοσμεί το εξώφυλλο της Γερμανικής "Vogue" που κυκλοφορεί φωτογραφημένη από τον καλό της φίλο και σχεδιαστή της Channel, Καρλ Λάνγκερφλεντ (Carl Langerfeld).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα