Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Νιώθω γριά και κουρασμένη"

18.05.2010
Μπορεί στην οθόνη να λάμπει στον ρόλο της Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) και μοναδικές της έννοιες να έχει που θα πιει τα Κοσμοπόλιτάν της, τι θα γράψει στη στήλη της για το "Sex and the city", τον Μίστερ Μπιγκ και φυσικά πόσα διαφορετικά άουτφιτς θα αλλάξει μέσα στη μέρα -ουπς, δεν είναι και λίγα, εδώ που τα λέμε!-, στην πραγματική της ζωή όμως, τα πράγματα είναι κομμάτι διαφορετικά.


Μπορεί στην οθόνη να λάμπει στον ρόλο της Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) και μοναδικές της έννοιες να έχει πού θα πιει τα Κοσμοπόλιτάν της, τι θα γράψει στη στήλη της για το "Sex and the city", τον Μίστερ Μπιγκ και φυσικά πόσα διαφορετικά άουτφιτς θα αλλάξει μέσα στη μέρα -ουπς, δεν είναι και λίγα, εδώ που τα λέμε!-, στην πραγματική της ζωή όμως, τα πράγματα είναι κομμάτι διαφορετικά.

Απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού "Heat" για το μυστικό της ομορφιάς της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) απάντησε ότι δεν έχει κανένα. "Νιώθω γριά και κουρασμένη! Έχω παιδιά που τρέχουν γύρω μου κάθε μέρα, όλη μέρα. Προσπαθώ να περπατώ όσο το δυνατό περισσότερο. Πέρα από αυτό, αγοράζω όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο", εξήγησε.

"Αγαπώ τα όμορφα ρούχα και είμαι τυχερή γιατί έχω τη δυνατότητα να φοράω πολλά από αυτά πολύ συχνά. Όμως την επόμενη μέρα, πρέπει να τα επιστρέψω. Δεν είναι δικά μου", συμπλήρωσε η 45χρονη μητέρα τριών παιδιών -του 8χρονου Τζέιμς Γουίλκ (James Wilke) και των σχεδόν δύο χρονών Μάριον (Marion) και Ταμπίθα (Tabitha). Θυμίζουμε ότι τα δίδυμα κοριτσάκια γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2009 μέσω παρένθετης μητέρας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η δημοφιλής ηθοποιός που πρόσφατα έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν όταν εμφανίστηκε σε φωτογραφίες της επικίνδυνα αδυνατισμένη εξήγησε πόσο έχουν αλλάξει τη ζωή της τα παιδιά. "Με τον γιο μου αρχικά και με τα δίδυμα μετά, η ζωή είναι τριπλά υπέροχη. Παλιότερα, θυμάμαι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στο Λονδίνο, η πρώτη στάση ήταν στα Harvey Nichols (σ.σ. πολυτελή πολυκαταστήματα ειδών lifestyle). Τώρα πια σταματώ χωρίς σκέψη στα Hamleys (σ.σ. καταστήματα με παιδικά παιχνίδια)", αποκάλυψε ενώ τόνισε τη διαφορά στους χαρακτήρες των δύο κοριτσιών της. "Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές μεταξύ τους. Η μία κοιτάζει συνεχώς δεξιά και αριστερά, ζητώντας διαρκώς πράγματα. Η άλλη είναι πολύ σοβαρή, μέχρι και απόμακρη", υπογράμμισε.

Η Πάρκερ περιέγραψε επίσης τις διαφορές ανάμεσα στην ίδια και τον χαρακτήρα της Νεοϋορκέζας δημοσιογράφου με τον οποίο έχει ταυτιστεί τόσο πολύ. "Δεν νιώθω καθόλου σαν την Κάρι -η ζωή μου είναι πολύ διαφορετική, το ίδιο και οι επιλογές μου. Όμως την αγαπώ. Μου αρέσει να την ενσαρκώνω και λατρεύω τα πάντα γύρω της -τα καλά, τα άσχημα, τα σφάλματα, τις κακές επιλογές. Αντιλαμβάνομαι καλά γιατί οι θεατές μπορεί να μπερδεύουν τα όρια ανάμεσα στις δυο μας, αλλά για μένα δεν είναι το ίδιο. Και αυτό βέβαια έχει τη λογική του. Φαντάζομαι ότι αν η Κάρι μου έμοιαζε, θα την είχα βαρεθεί πολύ γρήγορα", εξήγησε, ολοκληρώνοντας την ανάλυσή της σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στην Κάρι και τη Σάρα Τζέσικα.

Κατά τα άλλα και ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τις 27 Μαΐου που έχει οριστεί ως η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ του "Sex And The City", η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες περί αγεφύρωτης κόντρας ανάμεσα στην ίδια και τις συμπρωταγωνίστριές της. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι όντως υπήρξαν εντάσεις και καυγαδάκια, τα οποία όμως απέδωσε στην κούραση.

"Όταν είσαι στο γύρισμα και δουλεύεις άπειρες ώρες κάθε μέρα μακριά από το σπίτι σου, εξαντλείσαι. Υπάρχουν φορές που όλες γινόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητες και κάπου κάπου όλοι πληγωνόμαστε", εξήγησε. "Όμως, δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τον τρόπο με τον οποίο έχω φερθεί σε ανθρώπους", τονίζει στο τέλος η Πάρκερ, η οποία παρεμπιπτόντως υπογράφει την ταινία και ως παραγωγός.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα