Σύγχρονες «Σταχτοπούτες»

27.02.2008
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια κοπέλα άσημη και φτωχή. Γνώρισε όμως έναν πρίγκιπα πλούσιο, όμορφο και επιτυχημένο, ο οποίος την ερωτεύτηκε και τη ζήτησε σε γάμο. Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια κοπέλα άσημη και φτωχή. Γνώρισε όμως έναν πρίγκιπα πλούσιο, όμορφο και επιτυχημένο, ο οποίος την ερωτεύτηκε και τη ζήτησε σε γάμο. Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Το παραμύθι της Σταχτοπούτας έζησαν αρκετές Ελληνίδες, που βρήκαν το δικό τους πρίγκιπα και του χάρισε την ευτυχία. Για κάποιες από αυτές το παραμύθι συνεχίζεται, για κάποιες άλλες, όμως, έγινε εφιάλτης.

Τζίνα Αλοιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης
Εκείνη είναι πρώην μοντέλο και τώρα ηθοποιός, εκείνος επιχειρηματίας. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν πριν από δύο περίπου καλοκαίρια και από εκείνη τη στιγμή έγιναν αχώριστοι. Βέβαια, οι φήμες θέλουν τον Παύλο να είχε μαγευτεί από τη νεαρή ηθοποιό αρκετό καιρό νωρίτερα και να επιθυμούσε έστω να τη γνωρίσει από κοντά. Οι δυο τους, όμως, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους είχαν απίστευτη χημεία, κάτι που χαρακτηρίζει ακόμη το γάμο τους, που έγινε περίπου ένα χρόνο αργότερα. Όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας τους ευχήθηκε και καμάρωνε για την ευτυχία τους. Ο Παύλος είναι πάντα δίπλα στην Τζίνα και τη στηρίζει σε κάθε της απόφαση, ενώ εκείνη προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο για τον άντρα της ζωής της.

Νατάσσα και Θωμάς Λιακουνάκος
Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του κοσμικού ρεπορτάζ... Ο Θωμάς και η Νατάσσα Λιακουνάκου όταν κάνουν την είσοδό τους σε ένα χώρο, καταφέρνουν πάντα να ελκύουν τα φλας και τις κάμερες! Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που κατάφερε να «χτίσει» μια αυτοκρατορία χάρη στην εξυπνάδα του και στο ένστικτό του να αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι ευκαιρίες, γοητεύτηκε από τη νεαρή Νατάσσα, που εκείνη την εποχή εργαζόταν ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε και ως γραμματέας του. Η σχέση τους ξεκίνησε κάπως δειλά, γρήγορα όμως οι δυο τους αποφάσισαν ότι ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Παρά τα κουτσομπολιά και τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, που συμπληρώνεται από τα παιδιά τους.

Μελίσσα Γκρόμελ - Γιάννης Βαρδινογιάννης
Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ελλάδας ήταν ο σημερινός πρόεδρος του Παναθηναϊκού όταν γνωρίστηκε με το νεαρό τότε μοντέλο Μελίσσα με καταγωγή από τη Σουηδία. Ο γεννημένος το 1962 πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και σπούδασε οικονομικά στο Vassar College της Νέας Υόρκης. Από το 1984 εργαζόταν στις επιχειρήσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη, ενώ παράλληλα ήταν ένας από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων αυτοκινήτου. Η σχέση του με τη Μελίσσα ξεκίνησε κάπως δειλά, αλλά τελικά ο γόης «Τζίγκερ» αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή κι έτσι νυμφεύτηκε το 1996 τη Μελίσσα. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρεις γιους: τον 11χρονο Βαρδή, τον 8άχρονο Ανδρέα και τον Βενιαμίν Νίκο.

Νατάσσα Παζαϊτη - Κώστας Καραμανλής
Ίσως είναι η περίπτωση που ταυτίζεται περισσότερο με το γνωστό παραμύθι της Σταχτοπούτας. Η Νατάσσα Παζαϊτη από ένα απλό κορίτσι από την Επανομή της Θεσσαλονίκης έγινε η πρώτη κυρία της Ελλάδας και μία από τις πιο κομψές Ελληνίδες. Η Νατάσσα και ο Κώστας Καραμανλής γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε επικουρικά να εργαστεί στο γραφείο του νεαρού τότε δικηγόρου και πολιτευόμενου. Ο σημερινός πρωθυπουργός, από την άλλη, μαγεύτηκε από τη δυναμική παρουσία, το χαρακτήρα αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Νατάσσας. Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει και σφραγίστηκε με ένα γάμο. Τώρα πια Νατάσσα και Κώστας έχουν «χτίσει» τη δική τους οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα χαριτωμένα παιδάκια, την Αλίκη και τον Αλέκο, ενώ δεν κρύβουν ότι ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος
Οι δυο τους έζησαν και ζουν ακόμη τον απόλυτο έρωτα, ο οποίος γεννήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός εκδότης και η πρώην Σταρ Ελλάς γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφηση. Από τότε πέρασε αρκετός καιρός έως ότου γίνουν ζευγάρι. Η σχέση τους μάλιστα έπαιξε και on camera, καθώς άνθρωποι της τηλεόρασης τους καλούσαν χωρίς να τους πουν ότι θα είναι και οι δύο μαζί στο ίδιο πλατό.Μέχρι που ήρθαν ξαφνικά στο φως οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι του σπιτιού όπου συγκατοικούσαν! Σύντομα οι κοινές έξοδοι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο ορκισμένος εργένης Πέτρος βρήκε την ευτυχία στην οικογενειακή ζωή και έγινε ο πιο στοργικός πατέρας. Τα δύο κοριτσάκια που απέκτησαν δηλώνει ότι είναι η αδυναμία του, ενώ με αγωνία περιμένουν και το τρίτο τους παιδί.

Ειρήνη Σκλήβα - Νίκος Χυδήρογλου
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Το κορίτσι που μεγάλωσε σε μια αγαπημένη οικογένεια στο Αιγάλεω κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς κάνοντας όλη την Ελλάδα να μιλήσει για αδικία που δεν της δόθηκε ο πρώτος τίτλος της Σταρ. Στη συνέχεια, βέβαια, η Ειρήνη κατάφερε και πήρε μια πολύ μεγάλη διάκριση ομορφιάς, όταν στέφθηκε Μις Κόσμος. Το μόντελινγκ, όμως, για εκείνη δεν κράτησε για πολύ, αφού η γνωριμία της με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου σύντομα τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Σήμερα ζει μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στο σύζυγό της και καμαρώνει για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον Νίκο Χυδήρογλου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Μαρί Κωνσταντάτου - Μίνωας Κυριακού
Χρειάστηκαν δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την πρώτη τους γνωριμία για να εξελιχθεί μια δυνατή φιλία σε έρωτα. Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Μίνωας Κυριακού γνωρίστηκαν όταν η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Φάκελος Αμαζών». Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ένιωσαν ότι τους συνδέουν πολύ περισσότερα. Έτσι, λοιπόν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια σχέση ξεχωριστή. Γι αυτό και η απόφαση του γάμου ήταν μονόδρομος. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2004 μάλιστα τελέστηκε και το μυστήριο στην Αγία Σοφία στη Σόφια, μια βυζαντινή εκκλησία με μεγάλη ιστορία. Όσο διακριτικά κινήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, το ίδιο συνέβη και στο γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με κουμπάρους ένα φιλικό τους ζευγάρι. Παρόντες ήταν μόνο τα παιδιά του Μίνωα Κυριακού, οι γονείς της νύφης, η αδερφή της, ο γαμπρός της και η παιδική της φίλη Λίνα.

Δήμητρα Ρουμπέση - Ανδρέας Μικρούτσικος
Ένας άντρας έτοιμος για όλα ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν στο δρόμο του βρέθηκε η εκρηκτική Δήμητρα Ρουμπέση. Την εποχή εκείνη ο Ανδρέας ήταν ο απόλυτος σταρ της ελληνικής τηλεόρασης. Από την άλλη, η Δήμητρα ήταν μια κοπέλα που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Κάπως έτσι βρέθηκε στο παιχνίδι που παρουσίαζε ο Ανδρέας με τον τίτλο «Άντρες έτοιμοι για όλα». Σύντομα το γλυκό κορίτσι τράβηξε την προσοχή του δημοφιλούς παρουσιαστή και οι φήμες οργίασαν! Οι δυο τους, βέβαια, δεν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που κρύβονται και δεν αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Άρχισαν να κυκλοφορούν παντού μαζί και να μιλάνε ανοιχτά για τον έρωτά τους. Λίγα χρόνια αργότερα, μάλιστα, επιστέγασαν την ερωτική τους ευτυχία και με το γάμο τους, που έγινε στην Κηφισιά ένα κρύο βράδυ του χειμώνα... ο Ανδρέας έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται λεπτό μακριά από τη Δήμητρά του και την έχει πλέον στο πλευρό του και στη μικρή οθόνη, καθώς παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή «Αυτός μας έλειπε».

Οταν το παραμύθι τελειώνει

Στέλλα Καπεζάνου - Γιάννης Φιξ
Αν και η σχέση τους μετρούσε μόνο μερικούς μήνες, η Στέλλα Καπεζάνου και ο Γιάννης Φιξ πήραν ξαφνικά την απόφαση να προχωρήσουν ακόμη ένα βήμα. ο γάμος τους έγινε με άκρα μυστικότητα εκτός Ελλάδας. Λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή τους και ο μικρός τους γιος, που πολλοί θα υπέθεταν ότι συμπλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Οι φήμες ότι σύννεφα σκίαζαν την ευτυχία τους άρχισαν να διαρρέουν λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους. Φήμες που επιβεβαιώθηκαν όταν Στέλλα και Γιάννης πήραν την οριστική απόφαση να πάρουν διαζύγιο.

Εύη Βατίδου - Αλέξης Κούγιας
Ποιος να το έλεγε ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι θα κατέληγε να γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις και οι κόντρες του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου θα συζητιούνταν παντού. Είχαν δημιουργήσει μια υποδειγματική οικογένεια, που έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα, αλλά πλέον όλη αυτή η ευτυχία μοιάζει με όμορφο όνειρο που εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Έλενα Φαρμάκη - Πέτρος Κόκκαλης
Εκείνη ήταν ηθοποιός όταν γνώρισε το μεγαλοεπιχειρηματία Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος την παντρεύτηκε και τη μεταμόρφωσε σε πριγκίπισσα. Η γοητεία της νεαρής ηθοποιού την είχε κάνει γνωστή στους κοσμικούς κύκλους και δεν ήταν λίγοι οι περιζήτητοι εργένηδες που πολιορκούσαν την καρδιά της. Τελικά, την κέρδισε ο Πέτρος Κόκκαλης, με τον οποίο έζησαν πολλές ευτυχισμένες στιγμές πριν αποφασίσουν να πάρουν διαζύγιο. Ωστόσο, παρά το διαζύγιο, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.