4η φορά πιο όμορφη του κόσμου η Τζούλια Ρόμπερτς

29.04.2010
Μπορεί να πέρασαν 20 χρόνια από τότε που η 42χρονη, σήμερα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Pretty Woman", αλλά η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ ευγενικά στο πέρασμά του.



Μπορεί να πέρασαν 20 χρόνια από τότε που η 42χρονη, σήμερα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Pretty Woman", αλλά η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ ευγενικά στο πέρασμά του.

Στο ειδικό ετήσιο τεύχος του περιοδικού "People" για τους πιο όμορφους ανθρώπους της χρονιάς, η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) φιγουράρει πιο φρέσκια από ποτέ ως "Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο". Απαντώντας μάλιστα σε καθημερινά ερωτήματα του περιοδικού, αποκαλύπτει τα μυστικά της: "Βουρτσίζω τα δόντια μου. Δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζονται τα παιδιά μου για να ετοιμαστώ. Αφήνω ορισμένα πράγματα (όπως βαφή μαλλιών και αποτρίχωση, για παράδειγμα) σε επαγγελματίες".

Η ηρεμία που αποπνέει σε κάθε της κίνηση, την έχουν βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα "είναι πιο όμορφη από ποτέ", σύμφωνα με τον Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy), τον σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας "Eat, Pray, Love". "Είναι υπερβολικά ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη και το δείχνει", συμπληρώνει.

Μητέρα τριών παιδιών -των 5χρονων διδύμων Χέιζελ (Hazel) και Φινέα (Phinnaeus) και του 2χρονου Χένρι (Henry)- η Ρόμπερτς υπέγραψε τον Ιανουάριο το πρώτο συμβόλαιο ομορφιάς στη ζωή της με την εταιρεία Lancome. "Έχει πλάκα να κάνω αυτή τη δουλειά σε αυτή την ηλικία", σχολιάζει τις εξελίξεις στην καριέρα της η Τζούλια.

Και ενώ συνεχίζει, ακόμη και ύστερα από τόσα χρόνια, να εντυπωσιάζει με κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί , η ομάδα που έχει την επιμέλεια για το όλο λουκ της, αποκαλύπτει ότι δεν έχουν χρειαστεί ποτέ περισσότερο από δύο ώρες για την προετοιμασία της. Ούτε και για τα Όσκαρ. "Δεν υπάρχει τίποτα το τεχνητό", λέει ο Σερζ Νορμάν (Serge Normant), ο εδώ και πολλά πολλά χρόνια κομμωτής της. "Η ίδια η Τζούλια πιστεύει ότι το βασικό για τον καθένα είναι να νιώθει άνετα, να περνάει καλά", συμπληρώνει.

Μπορεί το φυσικό λουκ να είναι το φόρτε της, ωστόσο, έχει μερικά κολπάκια κρυμμένα στο... μανίκι της. Σύμφωνα με τη Ζενεβιέβ (Genevieve), την μακιγιέζ της, η Ρόμπερτς χρησιμοποιεί μια ενυδατική κρέμα με ελαφριά απόχρωση, αντί για βαριές βάσεις πούδρας που προτιμούν άλλες γυναίκες και μετά ένα κρεμμώδες ρουζ. Και μετά, έρχεται το άιλαϊνερ, το οποίο προτιμά όχι αυστηρά στρωμένο για να είναι και σέξι. "Δεν μπορεί χωρίς αυτό", αποκαλύπτει η Ζενεβιέβ. Μετά, δύο στρώσεις μάσκαρα, ένα φυσικό, όχι τόσο λαμπερό, λιπγκλος και βάζει κάτω χίλιες 20χρονες σταρλετίτσες.

Στο σπίτι όμως, η Τζούλια προτιμά ένα πιο χαλαρό λουκ. Δεν φορά ποτέ μέικ άπ και κυκλοφορεί συνήθως με φόρμες. Και όλα αυτά στο γενικότερο πλαίσιο του μοντέλου ζωής που ασπάστηκε μετά τον γάμο της με τον 41χρονο κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ (Danny Moder). "Δείχνει να έχει έρθει σε απόλυτη γαλήνη με τα πάντα", δηλώνει ο Γκάρι Μάρσαλ (Garry Marshall), σκηνοθέτης του "Pretty Woman" και φίλος της χρόνια. "Ο Ντάνι είναι ένας πολύ χαλαρός τύπος που τρελαίνεται για σερφ. Δεν είναι φιλόδοξος και πραγματικά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Δεν χρειάζονται ένα τσούρμο ανθρώπων γύρω τους", συμπληρώνει.

Ακόμη και ο παλιοφιλός της Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) συμφωνεί ότι η Τζούλια είναι το ίδιο όμορφη εσωτερικά όσο είναι και εξωτερικά: "Υπάρχει ένας βασικός λόγος που η Τζούλια έχει μια διαχρονική ομορφιά και δεν έχει να κάνει με την όψη της. Έχει να κάνει αποκλειστικά και το ποια είναι", εξηγεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα