Η Λόχαν ποζάρει με όπλο στο στόμα

30.04.2010
Αυτή τη φορά η εκκεντρική ηθοποιός -που μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες δεν την θυμόμαστε- προκάλεσε πανικό στη σελίδα της στο "Twitter" ποζάροντας με ένα όπλο στο στόμα.
Η οικογένεια Λόχαν δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία. Μετά την έφοδο του Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) στο σπίτι της Λίντσεϊ με τη συνοδεία αστυνομικών την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και τον ισχυρισμό του ίδιου πως η διάσημη κόρη του είναι οροθετική (γεγονός που φρόντισε να διαψεύσει κατόπιν), η 23χρονη ΛίΛο είπε να προκαλέσει και πάλι.

Αυτή τη φορά η εκκεντρική ηθοποιός -που μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες δεν την θυμόμαστε- προκάλεσε πανικό στη σελίδα της στο "Twitter" ποζάροντας με ένα όπλο στο στόμα.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Λόχαν είναι ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα και κοιτώντας τον φακό ποζάρει κρατώντας ένα όπλο τοποθετημένο ανάμεσα στα χείλη της. Αφού πέρασαν μερικά λεπτά αμηχανίας των θαυμαστών της, η Λιντσεϊ αποφάσισε να αποκαλύψει πως η φωτογραφία αποτελεί απλά μέρος της φωτογράφησης που έκανε υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Τάιλερ Σιλντς (Tyler Shields).

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του φωτογράφου στην δική του σελίδα στο ίντερνετ, η Λόχαν αποτελεί φανατική οπαδό της τέχνης του, γι' αυτό και θέλησε να την περιλάβει στο νέο βιβλίο που θα εκδώσει με τίτλο "The Dirty Side of Glamour". Μάλιστα, στην ίδια έχει δημοσιεύσει μερικές ακόμα φωτογραφίες της 23χρονης ηθοποιού.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόχαν φωτογραφίζεται με όπλο. Το 2007, είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο εικόνες της άτακτης Λόχαν και την έδειχναν να κρατά ένα μαχαίρι στο λαιμό της Βανέσα Μινίλο (Vanessa Minnillo)- γνωστής περσόνας της τηλεόρασης- ενώ σε άλλη πόζα της ίδιας σειράς είχε τοποθετήσει το μαχαίρι στο στόμα της.

Η κίνηση αυτή της Λόχαν, αν και αποτελεί έργο τέχνης για την ίδια, αναμένεται να δώσει λαβές στον πατέρα της Μάικλ που ήδη ανησυχεί για το μέλλον της μικρής του κόρης Άλι (Ali) που βρίσκεται πολύ κοντά στην Λίντσεϊ τελευταία.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια