120 ερωμένες είχε τελικά ο Τάιγκερ Γουντς

29.04.2010
Αυτός ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Ο εξωφρενικός αριθμός των 120 εξωσυζυγικών σχέσεων, τις οποίες έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο διάσημος αθλητής, κάνει ακόμη πιο έντονη την εύλογη απορία: "Καλά, πότε πρόλαβε; Ούτε 5 χρόνια δεν ήταν παντρεμένος". Όπως φαίνεται όμως, ο χρόνος ήταν αρκετός.


Αυτός ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Ο εξωφρενικός αριθμός των 120 εξωσυζυγικών σχέσεων, τις οποίες έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο διάσημος αθλητής, κάνει ακόμη πιο έντονη την εύλογη απορία: "Καλά, πότε πρόλαβε; Ούτε 5 χρόνια δεν ήταν παντρεμένος". Όπως φαίνεται όμως, ο χρόνος ήταν αρκετός.

Από τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο μέχρι και σήμερα, ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) έχει παραδεχτεί δημόσια το σφάλμα του, έχει ζητήσει συγνώμη, έχει δεχτεί θεραπεία για αποτοξίνωση από το σεξ και έχει "αναγνωρίσει" και τις 120 γυναίκες που έχουν εμφανιστεί ισχυριζόμενες ότι είχαν σχέση μαζί του.

Όλον αυτό τον καιρό, η γυναίκα του, Έλιν (Elin), κράτησε τις αποστάσεις της περιμένοντας. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστήριζαν ότι ήταν έτοιμη να δώσει στον άπιστο σύζυγο μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως, όλα έχουν τα όριά τους και όπως φαίνεται, τα όρια της κυρίας Γουντς έφταναν μέχρι και τον αριθμό 119. Στο 120 κατέθεσε τα όπλα...

Ειδικά αφού, όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, η τελευταία αποκάλυψη αφορά την 21ός ετών κόρη γείτονα των Γουντς στη Φλόριντα. Την είδηση δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό "National Enquirer", το οποίο ισχυρίζεται ότι η μητέρα των δύο παιδιών του Τάιγκερ αποφάσισε να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου αμέσως μόλις άκουσε ότι στη λίστα με τα ονόματα των "άλλων γυναικών" υπάρχει και αυτό της Ρέιτσελ Κόντριετ (Raychel Coudriet), της γειτονοπούλας την οποία γνωρίζουν από τότε που ήταν 14 ετών.

Λέγεται ότι ο "Τίγρης" συνέταξε τη συγκεκριμένη λίστα που περιλαμβάνει όλες τις γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει σεξ, ως μέρος της θεραπείας που έλαβε στην κλινική όπου νοσηλεύτηκε στις αρχές του χρόνου. Μεταξύ των ονομάτων, φιγουράρουν και τα ονόματα της Playmate Λορεντάνα Τζολί Φεριόλο (Loredana Jolie Ferriolo), του μοντέλου Τζέιμι Γραμπς (Jaimee Grubbs) και της μετρ νυχτερινού κλαμπ Ρέιτσελ Ουτσιτέλ (Rachel Uchitel).

Σύμφωνα με πηγές του "Enquirer", ο Γουντς είχε κρατήσει το όνομα της γειτόνισσας, η οποία σήμερα είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, εκτός της συγκεκριμένης λίστας, όμως το περιοδικό δημοσίευσε την πληροφορία που είχε από έγκυρη πηγή και από εκεί έμαθε τα μαντάτα η Έλιν.

Λέγεται ότι η πολλάκις απατημένη σύζυγος, τηλεφώνησε σε έξαλλη κατάσταση στον άντρα της, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έτρωγε έξω με φίλους. "Φώναζε τόσο δυνατά που την άκουγαν όλοι στο τραπέζι άκουγαν αυτά που έλεγε", μεταφέρει αυτήκοος μάρτυρας στο περιοδικό. Τσίριζε λέγοντας: "Αυτή είναι η χειρότερη προδοσία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανες σεξ με αυτό το κορίτσι στη γειτονιά μας. Φτάνει πια. Σε χωρίζω".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "National Enquirer", η αποπλάνηση έγινε τον περασμένο Μάιο, μόλις λίγα μέτρα μακριά από εκεί που η Έλιν φρόντιζε το νεογέννητο τότε μωρό τους. Ο 34χρονος Γουντς αρνήθηκε με πάθος τις κατηγορίες αλλά όπως συνεχίζει το άρθρο, η γυναίκα του δεν πιστεύει πια οτιδήποτε και να της λέει. "Ο γάμος ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Η Έλιν έχει βγάλει τον Τάιγκερ τελειωτικά έξω από τη ζωή της", υποστηρίζουν οι πηγές του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα