Πετσί και κόκαλο έμεινε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

29.04.2010
Είπαμε, το αδύνατο λουκ είναι της μόδας, αλλά όχι να το παρακάνουμε κιόλας! Η Κάρι του "Sex And The City" μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει καλά στον καθρέφτη της και να αρχίσει να αναθεωρεί την εικόνα της.


Είπαμε, το αδύνατο λουκ είναι της μόδας, αλλά όχι να το παρακάνουμε κιόλας! Η Κάρι του "Sex And The City" μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει καλά στον καθρέφτη της και να αρχίσει να αναθεωρεί την εικόνα της.

Στις τελευταίες εμφανίσεις της, εκτός μικρής και μεγάλης οθόνης όπου όλοι ζηλεύουν το τέλειο στυλ της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) φάνηκε υπερβολικά αδυνατισμένη. Σε σημείο μάλιστα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν η πρόσφατη αλλαγή που έχει κάνει στο πρόγραμμα γυμναστικής της, της κάνει καλό.

Οι καμπύλες του σώματος αλλά και του προσώπου της έχουν σχεδόν εξαφανιστεί κάνοντας την έκφρασή της ιδιαίτερα σκληρή και το κορμί της τόσο λεπτοκαμωμένο που να φαντάζει εύθραυστο.

Η πάντα καλλίγραμμη 45χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών ακολουθεί ένα νέο εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα άσκησης. Η άθληση αυτή αφήνει τόσο έντονα σημάδια επάνω της που θυμίζει όλο και περισσότερο την καταπονημένη εικόνα της Μαντόνα (Madonna) με τα υπερβολικά νευρώδη μπράτσα, τις διογκωμένες φλέβες και τους δικεφάλους.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η Πάρκερ ήταν ανέκαθεν αδύνατη, ενώ έχει διαψεύσει επανειλημμένα φήμες που την ήθελαν να μην τρώει ούτε μπουκιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "Fitness" αποκάλυψε ότι τρώει τα πάντα: "Προσπαθώ συνέχεια να παχύνω. Είμαι παμφάγο ον και λατρεύω το τζανκ φουντ. Ειδικά αν είναι τζάμπα... ειλικρινά τρώω τα πάντα".

Στο μεταξύ, η δημοφιλής Κάρι, αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα. Επαγγελματικά. Αφού ενώ απομένει σχεδόν ένας μήνας από την επίσημη πρεμιέρα του "Sex And The City 2" φαίνεται πως ετοιμάζεται να ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στην ίδια και τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες, με αφορμή τον "αποκλεισμό" των τριών από τις αφίσες της ταινίας και την ταυτόχρονη προβολή μόνο της Πάρκερ, η οποία τυγχάνει και παραγωγός της.

Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν, η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ για την Ελλάδα έχει οριστεί στις 27 Μαΐου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα