Για τρίτο πάει ο Ματ Ντέιμον

28.04.2010
Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο εκπρόσωπός του, ο 39χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του, περιμένουν με μεγάλη χαράτο τρίτο παιδί τους.


Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο εκπρόσωπός του, ο 39χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του, περιμένουν με μεγάλη χαρά το τρίτο παιδί τους.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και της Λουτσιάνα (Luciana) είναι η 3χρονη Ιζαμπέλα (Isabella) και η 20 μηνών Τζία (Gia) ενώ η κυρία Ντέιμον έχει ακόμη μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, την 11χρονη Αλέξια (Alexia).

Μετά τη γέννηση της Ιζαμπέλα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε δηλώσει με συγκίνηση ότι η εμπειρία αυτή άλλαξε τη ζωή του: "Μέχρι τώρα δεν είχα ζωή πέρα από τις ταινίες. Δούλευα όλη την ημέρα, πήγαινα στο γυμναστήριο και μετά κοιμόμουν. Όμως, από τη στιγμή που ήρθε η Ιζαμπέλα, άλλαξαν τα πάντα για μένα και περίμενα με λαχτάρα τη στιγμή που θα γυρίσω στο σπίτι για να δω την κόρη μου πριν πέσει για ύπνο".

Ο Ντέιμον γνώρισε την αργεντίνικης καταγωγής, μπαργούμαν Λουτσιάνα το 2003 στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Οι κολλητοί". Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο δύο χρόνια αργότερα και σήμερα ζουν με τις κόρες τους στη Νέα Υόρκη.