Η Λίντσεϊ Λόχαν απολύθηκε και πουλάει μιλκσέικ

27.04.2010
Δεν λέει να δει μια άσπρη μέρα η 23χρονη ηθοποιός! Σαν να μην έφτανε η έφοδος που έκανε ο πατέρας της στο σπίτι της με την αστυνομία, τώρα έμεινε και χωρίς δουλειά, αφού απολύθηκε από την τελευταία της ταινία.



Δεν λέει να δει μια άσπρη μέρα η 23χρονη ηθοποιός! Σαν να μην έφτανε η έφοδος που έκανε ο πατέρας της στο σπίτι της με την αστυνομία, τώρα έμεινε και χωρίς δουλειά, αφού απολύθηκε από την τελευταία της ταινία.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είχε υπογράψει για να συμμετάσχει στην κωμωδία "The Other Side" δίπλα στους Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson), Τζιοβάνι Ριμπίζι (Giovanni Ribisi) και Αλάνις Μορισέτ (Alanis Morissette), όμως οι παραγωγοί άλλαξαν γνώμη, θεωρώντας ότι "δεν πουλάει αρκετά".

"Η ομάδα μας απλά αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς τη Λίντσεϊ και θα ανακοινώσουμε σύντομα την αντικαταστάτριά της", δήλωσε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της ταινίας Ντέιβιντ Μάικλς (David Michaels) στο "TMZ".

Εξάλλου, η παραγωγή της ταινίας είχε ήδη καθυστερήσει και λέγεται ότι οι χρηματοδότες είχαν εκφράσει έντονα τις ανησυχίες τους για τη συμμετοχή της διαβόητης για την αστάθειά της, Λίντσεϊ. Ας σημειωθεί, δε, ότι ο τελευταίος ρόλος της Λόχαν ήταν στη ρομαντική κομεντί "Labor Pains", η οποία πήγε απευθείας στο DVD.

Ωστόσο, ακόμη και αν η Λϊντσεϊ έχει ανησυχήσει από τη νέα αυτή εξέλιξη, δεν το έδειξε. Χθες, έκανε μαζί με την αδελφή της Άλι (Ali) μια πληρωμένη εμφάνιση στο κατάστημα "Millions of Milkshakes" του Δυτικού Χόλιγουντ όπου μπήκε πίσω από τον πάγκο και δημιούργησε το δικό της "Celebrity Milkshake". Στη συνέχεια, και μάλιστα με μεγάλη χαρά, παρέλαβε ένα μικρό χρυσό αγαλματίδιο ως βραβείο για αυτή τη δημιουργία της. Δεν ήταν βέβαια το Όσκαρ που λογικά κάθε ηθοποιός ονειρεύεται, αλλά ίσως η νεαρή ηθοποιός ασπάζεται τη λογική του λαού "Ό,τι έχει καθένας καλό είναι"!

Στην προσωπική της ζωή, πάλι, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, ειδικά με τον πατέρα της να ανακατεύεται συνέχεια στη ζωή της.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή πρόσφατα, ο Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον δικηγόρο του και του ζήτησε να επιβάλει μέσω δικαστικής απόφασης στη Λίντσεϊ να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης ή να δώσει σε εκείνον τον έλεγχο των οικονομικών -μεταξύ άλλων- αποφάσεων της κόρης του.

Μίλησε επίσης με πικρά λόγια για τη μητέρα της κόρης του, Ντίνα (Dina), η οποία κατά τη γνώμη του κάνει περισσότερο κακό στη Λίντσεϊ παρά κακό. Αναφέρθηκε μάλιστα στο παράδειγμα του Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) ο οποίος έχει αναλάβει τα οικονομικά της κόρης του, Μπρίτνεϊ (Britney): "Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε να κάνει με μια σύζυγο που ήταν στο πλευρό του και προσπαθούσε να τον βοηθήσει. Εγώ έχω να κάνω μια πρώην σύζυγο που δεν θέλει καθόλου να βοηθήσει τη Λίντσεϊ να γίνει καλύτερα. Θέλει να γίνει φίλη της. Θέλει να λέει ότι όλα είναι εντάξει και ότι εργάζεται. Ό, τι βγαίνει από το σπίτι της Ντίνα έχει αποδειχτεί ότι είναι ψέμα".

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάικλ αν πίστευε ότι η Ντίνα είχε μια γενικότερη άρνηση, εκείνος απάντησε έντονα: "Άρνηση; Θεέ μου, αυτή δεν πιστεύει καν ότι έχει πρόβλημα με το ποτό και πίνει όλη την ημέρα σαν το ψάρι!". Υποστηρίζει ακόμη ότι η πρώην γυναίκα του έπαιρνε διάφορα φάρμακα και ηρεμιστικά.

Από την πλευρά της, η Ντίνα χαρακτήρισε την πρόσφατη επιδρομή του πρώην άντρα της στο σπίτι των κοριτσιών τους ως "επικίνδυνη" ενώ μιλώντας στο UsWeekly δήλωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει περιοριστικά μέτρα για την ίδια και τα κορίτσια. "Θα γίνει άμεσα. Τα παιδιά μου έχουν τρομοκρατηθεί", είπε συγκεκριμένα.