Το μυστηριώδες ατύχημα της Έιμι Γουάνχαουζ

27.04.2010
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η 26χρονη τραγουδίστρια πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο. Όμως, δύο αντιφατικά δημοσιεύματα μας έχουν αφήσει να αναρωτιόμαστε για το που βρίσκεται η αλήθεια σχετικά με το είδος του ατυχήματος που είχε.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η 26χρονη τραγουδίστρια πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο. Όμως, δύο αντιφατικά δημοσιεύματα μας έχουν αφήσει να αναρωτιόμαστε για το που βρίσκεται η αλήθεια σχετικά με το είδος του ατυχήματος που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Mirror" η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) έπεσε στο σπίτι της και χτύπησε στο κεφάλι της. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είχε ένα κόψιμο επάνω από το μάτι της και μώλωπες στα πλευρά της.

"Είχε ένα ατύχημα και γλίστρησε μέσα στο σπίτι της. Της άφησε ένα σκίσιμο πάνω από το μάτι και μώλωπες στα πλευρά της. Θα γίνει καλά", δήλωσε ο εκπρόσωπός της. Απαντώντας μάλιστα σε φήμες που τη θέλουν να μην έχει πάρει ακόμη εξιτήριο, ο εκπρόσωπός της Έιμι δήλωσε άγνοια, αλλά είπε ότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα είναι απλά επειδή "το συγκεκριμένο νοσοκομείο της αρέσει πάρα πολύ".

Η ντίβα της σόουλ, η οποία πρόσφατα έκανε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον πρώην άντρα της Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) μετά την επανασύνδεσή τους, έχει ξανανοσηλευτεί στο ιδιωτικό αυτό νοσοκομείο. Πριν από επτά μήνες, είχε κάνει εκεί πλαστική εγχείρηση προσθετικής στο στήθος της.

Η εφημερίδα "Sun" από την άλλη πλευρά παρουσιάζει τα πράγματα κάπως διαφορετικά, αφού αναφέρει πως η Έιμι εισήχθη όντως στο νοσοκομείο, αλλά επειδή έπεσε μεθυσμένη στο σπίτι της και χτύπησε στα καινούρια στήθη της. Μιλάει επίσης για κόψιμο στο μέτωπο και για μώλωπες στα πλευρά της, εστιάζει όμως στο χτύπημα στα στήθη τα οποία δεν είναι η πρώτη φορά που της δημιουργούν προβλήματα. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ένα τα εμφυτεύματα που είχε βάλει η τραγουδίστρια εξερράγη και το υγρό που περιείχε βγήκε στην επιφάνεια του στήθους σαν παχύρρευστη κόλα, κάτι που την θορύβησε ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, κατά τη διάρκεια της εισαγωγής της στο νοσοκομείο αυτή τη φορά, η Έιμι προκάλεσε... χάος. "Έτρεχε πάνω κάτω στους διαδρόμους, γυμνή από τη μέση και πάνω, τρεκλίζοντας από το μεθύσι", αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

"Την ακούσαμε να παραπονιέται ότι πονάει στο στήθος και στα πλευρά της από το χτύπημα. Οι νοσοκόμες χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να την ηρεμήσουν. Τελικά την πήγαν στο δωμάτιό της", μεταφέρει κάποιος άλλος.

Μια τρίτη πηγή αποκαλύπτει ότι φαινόταν να είχε πιει αρκετά: "Στην αρχή νόμιζε ότι είχε σπάσει κάτι και γι' αυτό ήρθε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί φοβήθηκαν μήπως είχε πάθει διάσειση γιατί είχε ένα μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι της και ένα κόψιμο πάνω από το μάτι, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα". Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση.