Ο Κάουελ διαψεύδει τις φήμες περί γάμου

28.04.2010
Ανατρέποντας τους ισχυρισμούς των πρόσφατων δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να προγραμματίζει όχι μία, αλλά τέσσερις τελετές για να παντρευτεί την καλή του, ο "κακός" του "X Factor" δηλώνει όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα το ανακοινώσει ο ίδιος.



Ανατρέποντας τους ισχυρισμούς των πρόσφατων δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να προγραμματίζει όχι μία, αλλά τέσσερις τελετές για να παντρευτεί την καλή του, ο "κακός" του "X Factor" δηλώνει όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα το ανακοινώσει ο ίδιος.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αδελφός του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell), Τόνι (Tony) είχε αποκαλύψει ότι ο αδελφός του σκοπεύει να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Μεζχάν Χουσέινι (Mezhgan Hussainy) σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της υδρογείου: στο Λος Άντζελες, στο Χόλιγουντ, σε ένα γιοτ στα Μπαρμπάντος, αλλά και στην πατρίδα του, το Μπράιτον. Σύμφωνα όμως με την Daily Mail ο ίδιος ο Σάιμον σήμερα βάζει τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας με έμφαση πως: "Όχι, δεν έχουμε κάνει σχέδια γάμου ακόμη".

"Τα σχέδια που έχουν φανταστεί διάφοροι για τον γάμο μας, δεν ισχύουν. Όταν η Μεζχάν και εγώ αποφασίσουμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή, θα κάνουμε τα δικά μας σχέδια. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω την υπόθεση επειδή διαβάζω συνέχεια για διαφορετικούς ανθρώπους που στην ουσία προγραμματίζουν τον δικό μας γάμο", αποκάλυψε.

Ο 50χρονος Κάουελ και η 36χρονη Μεζχάν, μακιγιέζ στο επάγγελμα, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του τηλεοπτικού τάλεντ σόου "American Idol" όπου εργαζόταν και οι δύο και άρχισαν να βγαίνουν μαζί αμέσως μετά τον χωρισμό του Σάιμον από την επί έξι χρόνια αγαπημένη του Τέρι Σέιμουρ (Terri Seymour), τον Νοέμβριο του 2008. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, αρχικά σκεφτόταν ότι δεν είχε καιρό για κανονική σχέση, αλλά έναν χρόνο αργότερα, ένιωσε ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει.

Παρά το ότι ήταν ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες όλου του κόσμου -ο οποίος μάλιστα είχε κάποτε αφορίσει τον γάμο ως ένα "ξεπερασμένο συμβόλαιο"- περιέγραψε την Μεζχάν ως "τη μία και μοναδική". Η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο αξίας £250.000 (περισσότερα από €274.000).

Όμως, εκτός από τα προσωπικά, υπάρχουν και επαγγελματικά ανοιχτά ζητήματα για τον Σάιμον. Σήμερα κιόλας, ο Μαξ Κλίφορντ (Max Clifford) εκπρόσωπος του Κάουελ διέψευσε φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο "σκληρός" Σάιμον, ο οποίος αυτό τον καιρό ετοιμάζει την Αμερικανική έκδοση του "X Factor", αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις επόμενες ακροάσεις του τηλεπαιχνιδιού "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", του οποίου είναι επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα ο Κάουελ φέρεται να έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν του συγκεκριμένου σόου πριν από το ημιτελικό στάδιο: "Προφανώς θα το σταματήσω τελείως, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο. Ξεκινάμε το Αμερικανικό X Factor τώρα και η πρόκληση είναι μεγάλη. Μου αρέσει το σόου, αλλά μου τρώει υπερβολικά πολύ χρόνο. Και τι κάνεις; Κάθεσαι εκεί και παρακολουθείς άθλιες ερμηνείες ενώ σκέφτεσαι συνέχεια πως πραγματικά δεν μπορείς να το κάνεις άλλο αυτό".

Όμως, ο Κλίφορντ διέψευσε όλους τους σχετικούς ισχυρισμούς. "Μίλησα με τον Σάιμον. Δεν έχει παρθεί καμία απολύτως απόφαση. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο σόου και δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση σχετικά με τις εμφανίσεις του μέχρι τον Ιούνιο, που θα επιστρέψει στη χώρα", δήλωσε συγκεκριμένα.