Τα χρέη έδωσαν φτερά στα πόδια της Πάμελα

15.04.2010
Σύμφωνα με στοιχεία της εφορίας της Καλιφόρνια, η πρώην σταρ του τηλεοπτικού "Baywatch", η οποία αυτό τον καιρό συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου "Dancing With the Stars", οφείλει το ποσό των $493,000 (σχεδόν €362.000) από φορολόγηση του προσωπικού της εισοδήματος.


Σύμφωνα με στοιχεία της εφορίας της Καλιφόρνια, η πρώην σταρ του τηλεοπτικού "Baywatch" η οποία αυτό τον καιρό συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου "Dancing With the Stars", οφείλει το ποσό των $493,000 (σχεδόν €362.000) από φορολόγηση του προσωπικού της εισοδήματος.

Το όνομα της Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) βρίσκεται σε μια λίστα με 250 ιδιώτες και επιχειρηματίες φορολογούμενους που χρωστάνε περισσότερα από $100.000 (€73.000) σε καθυστερημένους φόρους. Τα επίσημα αρχεία αποδεικνύουν ότι ήδη έχει κατατεθεί εναντίον της 42χρονης ηθοποιού αίτηση κατάσχεσης για το χρέος, που ανέρχεται επακριβώς σε $493.144, από τον Απρίλιο του 2009.

Ο δικηγόρος της, Ρόμπερτ Τ. Λέοναρντ (Robert T. Leonard) της νομικής φίρμας Woodland Hills επιβεβαίωσε ότι εκπροσωπεί την Άντερσον στο συγκεκριμένο ζήτημα, αρνήθηκε όμως να σχολιάσει το παραμικρό.

Την ίδια στιγμή, οι χορευτικές ικανότητες της σέξι Πάμελα έχουν εντυπωσιάσει τόσο τους κριτές του "Dancing With the Stars", όσο και τους τηλεθεατές. Μαζί με τον παρτενέρ της, Ντάμιαν Γουάιτγουντ (Damian Whitewood) έχουν χορέψει ήδη τανγκό, βαλς και τσα τσα. Όμως, η εμφάνισή τους την περασμένη εβδομάδα τους άφησε όλους άφωνους.

Οι δυο τους χόρεψαν μια ιδιαίτερα αισθησιακή ρούμπα στην οποία η Παμ είχε την ευκαιρία να επιδείξει τη εντυπωσιακή ευλυγισία της, όταν η χορογραφία κατάληξε σε ένα άκρως εντυπωσιακό σπαγκάτ.

Ο κριτής Λεν Γκούντμαν (Len Goodman) είπε στο ζευγάρι ότι ο χορός τους ήταν "μετρημένος και ραφιναρισμένος" ενώ χαρακτήρισε στο σπαγκάτ της Πάμελα ως το καλύτερο από όλα όσα έχει δει να κάνουν οι υπόλοιπες διάσημες συνάδελφοί της.

Ο Μπρούνο Τονιόλι (Bruno Tonioli) είπε ότι η Πάμ απέδειξε ότι μπορεί να είναι ταυτόχρονα "εκλεπτυσμένη" αλλά και "απίστευτα σέξι", τονίζοντας ότι αυτή ήταν η καλύτερη της εμφάνιση.

Η τελευταία από τους κριτές που σχολίασε τον χορό τους ήταν η Κάρι Αν Ινάμπα (Carrie Ann Inaba) λέγοντας ότι η Πάμελα είχε πραγματικά "ανεβάσει τον πήχη της" συμφωνώντας ότι ήταν όντως η καλύτερή της εμφάνιση.

Δεν ήταν όμως μόνο η χορευτική δεινότητα της Άντερσον που συζητήθηκε, αφού η προφανής χημεία της με τον χορευτικό της παρτενέρ μόνο απαρατήρητη δεν μπόρεσε να περάσει, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Μετά το τέλος του προγράμματος, η Πάμελα εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) ο οποίος στο τέλος τη ρώτησε απλά και καθαρά: "Εσείς οι δύο φαίνεστε πολύ τρυφεροί μεταξύ σας. Μήπως κάνω λάθος;"

Η Άντερσον είπε "όχι" κι αμέσως ο Κίμπελ τη ρώτησε αν ο Γουάιτγουντ θα μπορούσε να γίνει εραστής της. "Κατά κάποιον τρόπο μου αρέσει η ένταση. Υπάρχει πολλή ένταση. Είμαι σίγουρη ότι του αρέσει και εκείνου. Νομίζω ότι είναι καλό, είναι όμορφο. Δεν είμαι με κανέναν αυτό τον καιρό και είναι όμορφο να υπάρχει έστω κι αυτό το ρομάντζο. Είναι ένα πραγματικό μάθημα για μια υγιή σχέση, να χορεύεις με κάποιον και μετά... να πηγαίνεις σπίτι", ήταν η ομιχλώδης απάντηση της.