Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει χωρίς ρετούς

14.04.2010
Η 29χρονη τραγουδίστρια αποδεικνύεται πολύ θαρραλέα αφού στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας στην οποία συμμετέχει, δέχτηκε να δημοσιευτούν φωτογραφίες της πριν και μετά την ψηφιακή επεξεργασία τους.

Πολύ θαρραλέα αποδεικνύεται η 29χρονη τραγουδίστρια αφού δέχτηκε να δημοσιευτούν φωτογραφίες της από τη διαφημιστική καμπάνια στην οποία συμμετέχει, πριν και μετά την ψηφιακή επεξεργασία τους .

Οι απανταχού διάσημοι αλλά και η ίδια η βιομηχανία που τους δημιουργεί, τους στηρίζει και τους προωθεί, έχουν επανειλημμένα κατηγορηθεί ότι παρουσιάζουν εικόνες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη γνώμη των νέων για το σώμα τους. Η τελειότητα που προωθούν έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο πώς οι νέοι αντιλαμβάνονται την ομορφιά.

Έτσι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) δέχτηκε να δημοσιευτούν δίπλα, δίπλα φωτογραφίες της από τη διαφημιστική καμπάνια των ρούχων Candie's πριν και μετά την ψηφιακή επεξεργασία τους, με στόχο να αποδείξει ότι όλοι έχουν ατέλειες και να επιτρέψει σε όλους να δουν τη διαφορά.

Στο πρώτο ζευγάρι φωτογραφιών, η Σπίαρς εμφανίζεται κοιτάζοντας την κάμερα με τα χέρια της πίσω από την πλάτη. Στη αυθεντική λήψη, πριν την επεξεργασία, οι ατέλειες είναι εύκολα ορατές και περιλαμβάνουν σημάδια στη γάμπα, φαρδύτερους γοφούς και -για τους πιο παρατηρητικούς- ιδιαίτερα ξηρό δέρμα στα πόδια. Όμως, μετά το ρετούς της ίδιας λήψης, η περιφέρεια και τα πόδια της φαίνονται φανερά αδυνατισμένα, ενώ η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη.

Στο δεύτερο ζευγάρι φωτογραφιών η ίδια φωτογραφίζεται με γυρισμένη την πλάτη. Στην αυθεντική λήψη διακρίνουμε ένα τατουάζ στο κέντρο της λεκάνης, ελαφρώς χαλαρωμένοι γλουτοί και αρκετή κυτταρίτιδα στους μηρούς.

Στην "πειραγμένη" φωτογραφία ωστόσο, όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια έχουν εξαφανιστεί και η Μπρίτνεϊ εμφανίζεται με αφύσικα λείο δέρμα, πολύ λεπτότερα πόδια και καλοσχηματισμένα οπίσθια, ενώ το τατουάζ της έχει σβήσει ως δια μαγείας.

Πληροφορίες της "Daily Mail" αναφέρουν ότι η Μπρίτνεϊ είναι περήφανη για το σώμα της μαζί με όλες του τις ατέλειες, ενώ η ίδια, μιλώντας για αυτή την εμπειρία της δήλωσε ενθουσιασμένη: "Πέρασα πολύ όμορφα στη φωτογράφιση. Φόρεσα τα ωραιότερα ρούχα. Είναι τέλεια για το καλοκαίρι".