Έλληνες και ξένοι σταρ στους ίδιους ρόλους

13.04.2010
Ζουν σε διαφορετικές χώρες, κάνουν καριέρα όμως στην τηλεόραση με τους ίδιους ακριβώς ρόλους. Πώς είναι άραγε ο Μποτρίνι της Αμερικής; Τι κοινό έχει η Άντα Λιβιτσάνου με την κυρία Πελς της Αργεντινής;

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Ζουν σε διαφορετικές χώρες, κάνουν καριέρα όμως στην τηλεόραση με τους ίδιους ακριβώς ρόλους. Πώς είναι άραγε ο Μποτρίνι της Αμερικής; Τι κοινό έχει η Άντα Λιβιτσάνου με την κυρία Πελς της Αργεντινής; Πόσο γλυκούλης είναι ο Λάκης της Κολομβίας και ποια αγρότισσα κερδίζει στα σημεία, η δική μας Σίσσυ Χρηστίδου ή η Αγγλίδα Louise Redknapp;

«Η ζωή της άλλης» - «Querida Enemiga»

Αν η Ευδοκία Ρουμελιώτη ζούσε στο Μεξικό, θα είχε λίγο πιο ανοιχτά μαλλιά και θα την έλεγαν Ana Layevska. Τη ζωή της, τώρα, θα ήθελε να ζήσει η Luz Elena Gonzalez, δηλαδή η Αθηνά Οικονομάκου. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αυτός που έκανε το κάστινγκ στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Mega βρήκε τα κατάλληλα πρόσωπα για τους κατάλληλους ρόλους.

«Αγρότης μόνος ψάχνει» - «Farmer Wants a Wife»

Η μία είναι Αγγλίδα και η άλλη Ελληνίδα. Η μία ξανθιά, ενώ την άλλη τη γνωρίσαμε καστανή και πρόσφατα έγινε ξανθιά. Η μία είναι τραγουδίστρια-παρουσιάστρια, παντρεμένη με ποδοσφαιριστή και η άλλη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και παντρεμένη επίσης με τραγουδιστή. Και οι δύο κάνουν τα πάντα για να αποκαταστήσουν αγρότες μόνους που ψάχνουν νύφες. Ποια είναι πιο όμορφη, η δική μας Σίσσυ Χρηστίδου ή η συνάδελφός της Louise Redknapp;

«Η οικογένεια βλάπτει» - «La Familia Mata»

Ποια είναι πιο βλαβερή, η ελληνική οικογένεια ή η ισπανική; Μάλλον πιο χαρούμενη και πιο παιχνιδιάρικη φαίνεται η δική μας, που κάνει καριέρα στο Mega, αντίθετα με τη «La Familia Mata» των Ισπανών, που κάνουν παιχνίδι στο κανάλι ΑΝΤ1 3. Αν ζούσαν δηλαδή στην Ελλάδα, θα ήταν σίγουρα αντίπαλοι!

«Η εκδίκηση της ξανθιάς» - «Beat the Blondes»

Το δυνατό τους σημείο είναι οι... ξανθές. Ο Tom Arnold και ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους τυχερούς παρουσιαστές, αφού βγάζουν το μεροκάματο έχοντας στο πλευρό τους 50 ξανθές αιθέριες υπάρξεις. Μόνο που ο ένας κάνει καριέρα στην Ελλάδα ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής και ο άλλος στην Αμερική ως ηθοποιός και παρουσιαστής. Όσο νά ’ναι μια διαφορά στο εισόδημα θα την έχουν σίγουρα...

«Εφιάλτης στην κουζίνα» - «Kitchen Nightmares»

Μη σας ξεγελούν οι φωτογραφίες. Μπορεί ο Έκτορας Μποτρίνι να χαμογελάει και ο Gordon Ramsay να το παίζει αυστηρός, όταν μπαίνουν στην κουζίνα όμως, ο πραγματικός εφιάλτης είναι ο Έλληνας παρουσιαστής. Σεφ και οι δύο, και μάλιστα βραβευμένοι, αποφάσισαν να κάνουν καριέρα και στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μας κατάφερε να ξεπεράσει σε φωνή το συνάδελφό του, που κάνει καριέρα στο αμερικανικό FOX. Πιο εφιάλτης από τον Μποτρίνι δεν γίνεται!

«Ο κύριος και  η κυρία Πελς» - «Los Exitosos Pells»

Η Άντα Λιβιτσάνου ήταν η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Λόλα». Η αμέσως επόμενη τηλεοπτική της δουλειά ήταν «Ο κύριος και η κυρία Πελς». Η Carla Peterson ήταν επίσης η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Lalola» και συνέχισε με τη σειρά «Los Exitosos Pells». To παράδοξο είναι ότι οι Αργεντινοί ήρωες εργάζονται στο κανάλι Mega News!

«Hotel Inspector»

Δηλώνει αποφασισμένη να βάλει σε τάξη όλα τα ξενοδοχεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα η παρουσιάστρια του «Hotel Inspector» του Alpha. Ποια είναι όμως τα κοινά σημεία της Βίκυς Βαμιεδάκη με τις Αγγλίδες που παρουσίασαν το αντίστοιχο πρόγραμμα; Πέρα από την αυστηρότητα στο βλέμμα, μάλλον δεν υπάρχει κάτι άλλο κοινό. Τόσο η Ruth Watson όσο και η Alex Polizzi είναι μεγαλύτερες σε ηλικία και ιδιοκτήτριες ξενοδοχείων και οι δύο. Η Βίκυ Βαμιεδάκη είναι δημοσιογράφος, που έχει ασχοληθεί όμως για πολλά χρόνια με το τουριστικό ρεπορτάζ.

«Η πολυκατοικία» - «Aqui no Hay Quien Viva»

Ο Ισπανός διαχειριστής ονομάζεται Χουάν, ο Έλληνας Θανάσης Μπαλαφούτης. Ποιος λέτε ότι μπορεί να κάνει καλύτερη διαχείριση στην «Πολυκατοικία»; Ευτυχώς για τους δυο τους δεν θα χρειαστεί ποτέ να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αφού τα βασίλειά τους βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες.

«Λάκης ο γλυκούλης» - «Pocholo»

Ο δικός μας ο Λάκης (Πέτρος Φιλιππίδης) είναι και πιο όμορφος και πιο γλυκούλης από τον Κολομβιανό Pocholo (Orlando Valenzela). Είναι όμως και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Κολομβιανός ήρωας είναι πολύ σκληρός και πάντα θυμωμένος, ενώ ο Έλληνας πιο ανοιχτός και φιλότιμος.

«Μ+Μ» - «Bella y Bestia» (B+B)

Να μη συγκρίνουμε τώρα τις μπαλαρίνες ή τους ροκάδες. Σίγουρα οι δικοί μας είναι καλύτεροι από τους Αργεντινούς. Αν μετρήσουμε όμως τα παιδιά τους, θα δούμε ότι τόσο η Bella όσο και ο Benny έχουν από τρία έκαστος, ενώ στην ελληνική εκδοχή ο Φάνης Μουρατίδης έχει τρεις κόρες και η Παναγιώτα Βλαντή δύο γιους. Το ένα παιδί χάθηκε στη διασκευή...

«Παιδική χαρά» - «Les Parent»

Ποιοι λέτε ότι περνάνε τα χειρότερα, οι γονείς της ελληνικής «Παιδικής χαράς» ή της καναδικής; Το σίγουρο είναι πάντως ότι και οι δύο οικογένειες έχουν μόνο φανατικούς θαυμαστές. Οι ηλικίες τόσο των γονιών όσο και των παιδιών είναι πάνω κάτω οι ίδιες, ενώ και οι δύο μπαμπάδες έχουν σγουρά μαλλιά.