Gaga: "Στο σχολείο με φώναζαν χοντρή"

07.04.2010
Αυτό θυμάται η 24χρονη διάσημη τραγουδίστρια -κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanota)- από τα σχολικά της χρόνια καθώς ποζάρει σε σέξι φωτογράφηση για το Βρετανικό Cosmopolitan.


Αυτό θυμάται η 24χρονη διάσημη τραγουδίστρια -κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanota)- από τα σχολικά της χρόνια καθώς ποζάρει σε σέξι φωτογράφηση για το Βρετανικό Cosmopolitan.

Μόνο ανασφαλής δεν φαίνεται η Lady Gaga. Τα εκκεντρικά συνολάκια της, το εξωφρενικό μακιγιάζ και το μπλαζέ ύφος της, την κάνουν να μοιάζει απρόσιτη.

Πίσω όμως από την πρόσφατη φωτογράφισή της για το γνωστό γυναικείο περιοδικό κρύβεται ένας ακόμη λόγος -πέραν του προφανούς: για να αποδείξει στις πάλαι ποτέ "μάγκισες" συμμαθήτριές της ότι έκαναν μεγάλο λάθος που την κορόιδευαν τότε.

Η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι πάλεψε πολύ για να νιώσει ότι "ανήκει" στο ιδιωτικό σχολείο θηλέων στο οποίο πήγαινε στη Νέα Υόρκη και ότι πολύ συχνά την κορόιδευαν για την εμφάνισή της.

Είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξή της: "Είχα πολύ μεγάλη μύτη, πολύ κατσαρά καστανά μαλλιά και ήμουν υπέρβαρη. Άκουγα πολλά".

Ακόμη και τώρα, η τραγουδίστρια λέει ότι οι φίλες της της κάνουν πλάκα σχετικά με το πόσο αλλάζει μόλις ανέβει στη σκηνή μπροστά από εκατομμύρια θαυμαστές. Είπε: "Οι φίλες μου αστειεύονται λέγοντας ότι είμαι νεκρή μέχρι να ανέβω στη σκηνή".

Παγκοσμίως γνωστή σήμερα, και με τεράστιες επιτυχίες όπως τα "Paparazzi", "Poker Face" και "Telephone", η Gaga ελπίζει το δικό της παράδειγμα να βοηθήσει και άλλα νέα παιδιά που δέχονται "τσαμπουκάδες" παρόμοιους με εκείνη.

Όταν της ζητήθηκε να συμπληρώσει τη φράση: "Σε 20 χρόνια ελπίζω ο κόσμος να λέει, η Lady Gaga...", η τραγουδίστρια είπε: "... άλλαξε τη ζωή μου, και η μουσική της μου έδωσε μια ταυτότητα όταν ένιωθα ότι δεν άνηκα πουθενά.

Ωστόσο, η θέληση της Gaga να πετύχει αλλά και να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, της έχει κοστίσει λιγουλάκι...

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που ταλαιπωρημένη από το τζετ λαγκ της πτήσης αλλά και τη συσσωρευμένη κούραση, η Lady σχεδόν λιποθύμησε τρεις φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη "Vector Arena" του Άουκλαντ της Αυστραλίας.