Τζιμ Κάρεϊ και Τζένι ΜακΚάρθι: xώρισαν μέσω Τwitter

07.04.2010
Δηλώνουν και οι δύο ευγνώμονες για τον καιρό που έζησαν μαζί και εύχονται τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο. Για τον Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) και τη Τζένι ΜακΚάρθι (Jenny McCarthy) όμως, το τέλος γράφτηκε ήδη. Και μάλιστα στο... Twitter



Δηλώνουν και οι δύο ευγνώμονες για τον καιρό που έζησαν μαζί και εύχονται τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο. Για τον Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey) και τη Τζένι ΜακΚάρθι (Jenny McCarthy) όμως, το τέλος γράφτηκε ήδη και μάλιστα στο... Twitter.

"Ο Τζιμ και η Τζένι αποφάσισαν πρόσφατα να λήξουν την 5χρονη σχέση τους", είπε στο περιοδικό "People" η εκπρόσωπος του Κάρεϊ, Μάρλι Λέσλι (Μάρλι Λέσλι).

Οι δυο τους είχαν μοιραστεί πολλά σημαντικά πράγματα, με πιο πρόσφατο αυτό της γέννησης του πρώτου εγγονού του Κάρεϊ, καθώς η κόρη του 48χρονου ηθοποιού, Τζέιν (Jane) τον έκανε παππού τον Φεβρουάριο.

"Είμαι πολύ ευγνώμων για τα χρόνια που μοιράστηκα με τον Τζιμ. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην κόρη του και θα κρατήσω πάντα τον Τζιμ ως πρωταγωνιστή της καρδιάς μου", έγραψε η 37χρονη ΜακΚάρθι στη σελίδα της στο Twitter.

Στην ανακοίνωση που ανάρτησε στη δική του σελίδα, ο Κάρεϊ εκδηλώνει παρόμοια συναισθήματα: "Είμαι ευγνώμων για τις πολλές ευλογίες που μοιραστήκαμε και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα".

Ωστόσο, ο χωρισμός προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον χώρο του θεάματος καθώς το χαμηλών τόνων ζευγάρι υπήρξε ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αφοσιωμένα του Χόλιγουντ.

Τον Φεβρουάριο, οι δυο τους είχαν κάνει δημόσια δηλώσεις ευτυχίας: "Η Τζένι είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο ήμουν μαζί χωρίς να έχω ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου", είχε δηλώσει στο "People" ο Τζιμ Κάρεϊ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τους σκοπούς του οργανισμού υπέρ του αυτισμού που έχει η ΜακΚάρθι και στην οποία ήταν οικοδεσπότες, στο Μαϊάμι. Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τα σχέδιά τους για την επερχόμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, λέγοντας συγκεκριμένα ότι "κάθε μέρα γιορτάζουμε αυτόν τον Άγιο".

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο Κάρεϊ είχε έρθει πολύ κοντά στον γιο της καλής του, Έβαν (Evan) ο οποίος πάσχει από αυτισμό. "Με έμαθε πώς να αγαπώ. Και χωρίς τον Έβαν μπορεί να μην είχα δει ποτέ το μεγαλείο του πνεύματος της Τζένι", είχε πει ο Κάρεϊ σε μια συνέντευξη το 2008.

Από τη δική της πλευρά, η ΜακΚάρθι είχε επανειλημμένως επαινέσει την αφοσίωση του καλού της στον Έβαν. Μιλώντας επίσης στο "People" είχε πει κάποια στιγμή: "Έχει την ικανότητα να αγαπά και να αναλαμβάνει ευθύνες από τις οποίες οι περισσότεροι άντρες θα έφευγαν τρέχοντας.