Άρρωστη η Γουίτνεϊ Χιούστον, αναβάλει τη συναυλία

06.04.2010
Η Αμερικανή ντίβα ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα εμφάνισή της στην Πόλη του Φωτός, εξαιτίας ασθένειας. Ως αποτέλεσμα, το ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας της, που έγινε δεχτή μάλλον χλιαρά μέχρι τώρα, θα καθυστερήσει σίγουρα.

Η αμερικανή ντίβα ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα εμφάνισή της στην Πόλη του Φωτός, λόγω ασθενείας. Ως αποτέλεσμα, το ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας της, που έγινε δεκτή μάλλον χλιαρά μέχρι στιγμής, σίγουρα θα καθυστερήσει.

Οι διοργανωτές της συναυλίας είπαν ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον (Witney Houston) ήταν ενθουσιασμένη για την εμφάνισή της στο "Omnisport Bercy" του Παρισιού και έχει στεναχωρηθεί πολύ που χρειάστηκε να την αναβάλει.

"Η Γουίτνεϊ υποφέρει από λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού κι οι γιατροί της συνέστησαν να μην προχωρήσει με τη συναυλία. Η ίδια και ο συγκρότημά της ζητούν συγνώμη για την αλλαγή του προγράμματος", έγραψαν οι υπεύθυνοι στη λιτή ανακοίνωσή τους.

Η περιοδεία της 46χρονης τραγουδίστριας θα συνεχιστεί στο Μάντσεστερ στις 8 Απριλίου και η νέα ημερομηνία για τη συναυλία της Γαλλίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Χιούστον, μία από τις τραγουδίστριες με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Αμερική, ξεκίνησε την "επιστροφή" της πέρσι, αφήνοντας πίσω τη μεγάλη της περιπέτεια με τα ναρκωτικά. Το πρώτο άλμπουμ της εδώ και επτά χρόνια με τίτλο "I Look To You" έφτασε στην κορφή των αμερικανικών και διεθνών τσάρτς.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις της στην παγκόσμια περιοδεία της, "Nothing but Love" δεν πήραν και τις καλύτερες κριτικές. Μάλιστα, πολλοί από τους θεατές παραπονέθηκαν ότι η Γουίτνεϊ ήταν παράφωνη, έχανε την ανάσα της και έδειχνε εξουθενωμένη.

Η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεών της, Κρίστεν Φόστερ (Kristen Foster) εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αρνείται ότι η Χιούστον έχει προβλήματα υγείας ενώ επιμένει ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι "πέρασε υπέροχα με τους θαυμαστές της" στις συναυλίες της περιοδείας.

Η "Nothing but Love" ξεκίνησε στην Νότια Κορέα τον Φεβρουάριο και συνεχίστηκε στην Ιαπωνία και την Αυστραλία. Συνέχεια -και μέχρι τον Ιούνιο- έχουν η Βρετανία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία και η Φινλανδία.