Επιστρέφει ο Έινταν στο "Sex & the City 2"

31.03.2010
Σε λιγότερο από δύο μήνες θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη το "Sex and the City-2". Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα, φρέσκες λεπτομέρειες για το σίκουελ της αγαπημένης σειράς που μεταφέρθηκε και στο σινεμά έγιναν γνωστές! Για τις φανατικές θαυμάστριες του πρώην της Κάρι, Έινταν Σο - κατά κόσμον Τζον Κόρμπετ (John Corbett) ? ο λατρεμένος ξυλουργός επιστρέφει δριμύτερος!

Σε λιγότερο από δύο μήνες θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη το "Sex and the City 2". Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα, φρέσκες λεπτομέρειες για το σίκουελ της αγαπημένης σειράς που μεταφέρθηκε και στο σινεμά έγιναν γνωστές! Για τις φανατικές θαυμάστριες του πρώην της Κάρι, Έινταν Σο - κατά κόσμον Τζον Κόρμπετ (John Corbett) - ο λατρεμένος ξυλουργός επιστρέφει δριμύτερος!

Οι τρεις εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών βρέθηκαν στα μέσα του Μαρτίου στο Λας Βέγκας όπου και παρέλαβαν ένα συνολικό βραβείο προσφοράς στα πλαίσια του "ShoWest 2010". Εκεί, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και η Κρίστιν Ντέιβις (Kristin Davis) δήλωσαν ενθουσιασμένες τόσο με το σενάριο όσο και με τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται να δούμε στις 27 Μαΐου!

Οι καυτές λεπτομέρειες του σεναρίου:

Αυτή τη φορά, βλέπουμε τη Κάρι είναι παντρεμένη και ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτο βιβλίο της. Είναι ευτυχισμένη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σε ένα νέο διαμέρισμα μαζί με το σύζυγό της Τζoν που υποδύεται ο Κρις Νοθ ή όπως όλες τον γνωρίζουμε Mr Big!

H Σάρα Τζέσικα (όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί) υποστήριξε μάλιστα τον σεναριογράφο της ταινία Μάικλ Πάτρικ που έφυγε μακρυά για να σκεφτεί μια ωραία ιστορία για τη συνέχεια στη ζωή των 4 πρωταγωνιστριών:

"Ένα από τα πράγματα που κρατούν δυνατή την ιστορία, είναι πως ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ (Michael Patrick King) δεν θέλει να κάνει τα ίδια και τα ίδια, απλά πήγαμε καλά εισπρακτικά την προηγούμενη φορά. Αν απλά βγαίναμε, πίναμε και κάναμε σεξ, θα ήταν βαρετό. Αντίθετα, ο Πάτρικ μας επιτρέπει να μεγαλώνουμε, να ωριμάζουμε και να ζούμε"!

Όσο για τη Σάρλοτ, αυτή φροντίζει την οικογένειά της, είναι ακόμα παντρεμένη με τον Χάρυ. Η Κρίστιν Ντέιβις αποκάλυψε για το χαρακτήρα που ενσαρκώνει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

"Η Σάρλοτ έχει πλέον δύο παιδιά. Η Λίλι είναι 2 ετών και εγώ ακόμα μαθαίνω να ψήνω γλυκά και ψωμί".

Μια ακόμα χαρωπή νοικοκυρά παραμένει και η Μιράντα που μένει στο Μπρούκλιν με το Στιβ και το γιο της και φυσικά την οικιακή βοηθό της Μάγκντα.

Όσο για την Σαμάνθα, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) μπορεί αυτή να μην βρέθηκε στο Βέγκας λόγω θεατρικών υποχρεώσεων στο Λονδίνο, αλλά στην δεύτερη ταινία παραμένει παντρεμένη... με τη δουλειά της. Η Σαμάνθα έχει ένα νέο γραφείο ακριβώς πάνω από τη δημοφιλή πλατεία "Times" και είναι μια ευτυχισμένη εργένισσα.

Όσο για το ταξίδι των πρωταγωνιστριών στο Άμπου Ντάμπι, αυτό αποκαλύφθηκε πως έγινε με αφορμή την ταινία που υποτίθεται πως γυρίζει εκεί ο πρώην της Σαμάνθα, Σμιθ Τζέρομ. Και δεν θα δούμε μόνο το σέξι Σμιθ, αφού αυτό που φημολογούνταν 7 μήνες τώρα, επαληθεύτηκε. Ο Έινταν, η δεύτερη μεγάλη αγάπη της Κάρι επιστρέφει δυναμικά και μάλιστα πλάνα του περιλήφθηκαν στο πρόσφατο δεύτερο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας. Η Πάρκερ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η Κάρι συναντά τυχαία τον Έινταν στην άλλη άκρη του κόσμου. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι σημάδι για κάτι βαθύτερο".

Ταυτόχρονα, οι 4 πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν πως στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας, είχαν την ευκαιρία να περάσουν πάραπολλές ώρες μαζί, μακρυά από τους φίλους και την οικογένειά τους.

"Αυτή τη φορά είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε άπειρο χρόνο μαζί. Για 8 εβδομάδες, δουλεύαμε, τρώγαμε, πίναμε ακόμα κοιμόμασταν μαζί. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρισκόμασταν στην έρημο, μέσα στη ζέστη και θα φορούσαμε τακούνια ή θα περπατούσαμε ξυπόλητες?, είπε η Πάρκερ.