Πάσχα στην Πάρο και νέο οικόπεδο

02.04.2010
Στο καταφύγιό του στην Πάρο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος επίσης έγινε πρόσφατα... δημότης του νησιού.
Στο καταφύγιό του στην Πάρο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος επίσης έγινε πρόσφατα... δημότης του νησιού. Ο Μιχάλης, που ως γνωστόν επενδύει σε ακίνητα και οικόπεδα, αγόρασε ένα παραθαλάσσιο κτήμα στην περιοχή του Αμπελά, λίγο έξω από τη Νάουσα. Όσοι το έχουν δει κάνουν λόγο για ένα οικόπεδο-φιλέτο, στο οποίο ο γνωστός τραγουδιστής σύντομα θα ξεκινήσει τις εργασίες για την ανέγερση της εξοχικής του κατοικίας.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Μιχάλης επισκέφτεται τα καλοκαίρια την Πάρο, καθώς είναι από τα αγαπημένα του νησιά και πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να το επισκεφθεί. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε ότι η επιβεβαίωση της σχέσης του με τη Δέσποινα Ολυμπίου ήρθε μέσα από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε μία από τις παραλίες του νησιού.

Οι πληροφορίες μας λένε πως φέτος το Πάσχα ο Μιχάλης θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του καλού του φίλου Λάκη Λαζόπουλου. Άλλωστε, η βίλα του ηθοποιού, που βρίσκεται σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων, διαθέτει όλες τις ανέσεις για να φιλοξενεί πολύ κόσμο.

Η Πάρος αναμένεται για ένα ακόμη Πάσχα να κατακλυστεί από επωνύμους. Ηλίας Ψινάκης, Γιάννης Πάριος, το ζεύγος Θεόδωρου Ρουσσόπουλου και Μάρας Ζαχαρέα θα είναι μερικοί από αυτούς.

Το βιβλίο του Λάκη
Πάντως, ο Λάκης εκτός από λίγες στιγμές χαλάρωσης, για να φορτίσει τις μπαταρίες του, ίσως βρει την ευκαιρία να γράψει και τις πρώτες σελίδες του βιβλίου που ετοιμάζει. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, «Το 2011, που κλείνω 30 χρόνια από την πορεία μου στην Αθήνα, θα βγάλω ένα βιβλίο, όχι αυτοβιογραφικό, αλλά που θα περιλαμβάνει τις έντονες στιγμές, τις σκηνές που με καθόρισαν. Πράγματα που ήξερα, την ψυχραιμία που κρατούσα την ώρα που μάθαινα διάφορα, πώς έπρεπε να χειριστώ κάτι, γιατί, αποφάσεις, συναντήσεις και καλές και κακές».