Γάμος στην Πόλη

08.04.2010
Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, παντρεύτηκε ανήμερα των γενεθλίων του, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 26 Μαρτίου, την αγαπημένη του Αντζελίνα στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, παντρεύτηκε ανήμερα των γενεθλίων του, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 26 Μαρτίου, την αγαπημένη του Αντζελίνα στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης. Το πολυτελές αυτοκίνητο που τους μετέφερε έφτασε στον πιο εμπορικό πεζόδρομο, αυτόν της οδού Ινστικάλ, και ο Χάρης Βαρθακούρης βγαίνοντας από τη λιμουζίνα δέχθηκε τις ευχές Ελλήνων περαστικών που τον αναγνώρισαν. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και δεν σταμάτησε να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αφού μέσα στο καλοκαίρι θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της!

Άλλωστε, ο ερχομός της μικρούλας ήταν αυτός που έκανε το ζευγάρι να επισπεύσει το γάμο τους, αφού επιθυμία της Αντζελίνας είναι ο θρησκευτικός γάμος τους να γίνει μαζί με τη βάφτισή της. Στο γάμο δεν παρέστησαν συγγενείς και φίλοι. Ακόμη και ο Γιάννης Πάριος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά, αλλά είχε δώσει την ευχή του στους νεόνυμφους. Επιθυμία τους ήταν να βρεθούν μόνοι στην Κωνσταντινούπολη, που αγαπούν πάρα πολύ. Όπως έχει εξομολογηθεί ο Χάρης, η ταινία «Πολίτικη κουζίνα» ήταν αυτή που τους μάγεψε και τους οδήγησε να παντρευτούν εκεί. Η τελετή του γάμου τελείωσε με σαμπάνια, πολίτικα λουκούμια και δηλώσεις πίστης από το ζευγάρι.

Κεραυνοβόλος έρωτας
«Στον Χάρη ξεχώρισα την ψυχή του... Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι αξιαγάπητος. Μένουμε μαζί από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Η σχέση μας είναι σαν ατομική βόμβα. Κεραυνοβόλος έρωτας από την πρώτη στιγμή και κάθε μέρα περισσότερο», δήλωσε συγκινημένη η νύφη, η οποία παραδέχτηκε πως στο πρόσωπο του Γιάννη Πάριου έχει βρει το δεύτερο πατέρα της.

Αλλά και ο Χάρης εξομολογήθηκε ότι η Αντζελίνα, με την οποία γνωρίζονται μόλις έξι μήνες, είναι ο άνθρωπος που τον έβγαλε από την αδράνεια των τελευταίων 8 χρόνων και μαζί της κάνει όνειρα για μια κοινή ζωή και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. «Είναι η πρώτη γυναίκα που μου έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι... θα το πω χωρίς ντροπή. Και με χαρά το δέχτηκα αυτό. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη γυναίκα να παντρευτώ». Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του Χάρη με τραγούδια εμπνευσμένα από τη ζωή του. Ο τραγουδιστής μάλιστα σιγοτραγούδησε τους στίχους που τον αντιπροσωπεύουν ως μέλλοντα πατέρα...

«Άρχοντας του κόσμου αισθάνομαι δίπλα σου, μωρό μου, δεν πιάνομαι!».

Να ζήσουν και με το καλό να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!