Στα sites του Χόλιγουντ

07.04.2010
Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του Σάκη Ρουβά, το γοητευτικό πρόσωπό του και η ομολογουμένως εντυπωσιακή του εμφάνιση στο επετειακό τεύχος για τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του ελληνικού περιοδικού «Cosmopolitan»

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του Σάκη Ρουβά, το γοητευτικό πρόσωπό του και η ομολογουμένως εντυπωσιακή του εμφάνιση στο επετειακό τεύχος για τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του ελληνικού περιοδικού «Cosmopolitan» έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον Κοκό Περέζ, έναν από τους πιο διάσημους και ανατρεπτικούς κοσμικογράφους του Χόλιγουντ. Στη επίσημη ιστοσελίδα του ο κοσμικογράφος έχει φωτογραφίες του Σάκη και με το δικό του σαρκαστικό χιούμορ εκθειάζει τα κάλλη του δικού μας ποπ σταρ, που είναι ήδη 38 ετών κι όμως, όπως γράφει, δείχνει ακόμα πιο νέος.

Ο ίδιος μάλιστα στο κείμενο που παραθέτει για εκείνον γράφει ότι είναι σέξι, υπέροχος και αποτελεί την αληθινή εκδοχή του Jeese Katsopolis, του ήρωα που ενσάρκωνε ο Ελληνοαμερικάνος ηθοποιός Τζον Στάμος στο σίριαλ του ABC «Πλήρες σπίτι». Ο Κοκό Περέζ ασχολείται με τους celebrities της Αμερικής και είναι προσωπικός φίλος διάσημων σταρ, όπως η Lady Gaga, η Μπιγιονσέ κ.ά.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του Σάκη Ρουβά και η ανάρτηση των φωτογραφιών του σε ένα από τα πιο hot sites της Αμερικής που αφορούν τη μόδα και το lifestyle σίγουρα είναι ένα ακόμα plus στο πλούσιο βιογραφικό του Έλληνα σταρ!