Ινδική κόκκινη κάρτα για τη Λίντσεϊ Λόχαν

22.03.2010
Στα 23 χρόνια της ζωής της, η ζωηρή ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει περιπτώσεις στις οποίες τις έχει απαγορευτεί η είσοδος σε διάφορα κλαμπ, αλλά σε ολόκληρη χώρα; Είναι δυνατόν;


Στα 23 χρόνια της ζωής της, η ζωηρή ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει περιπτώσεις στις οποίες τις έχει απαγορευτεί η είσοδος σε διάφορα κλαμπ, αλλά σε ολόκληρη χώρα; Είναι δυνατόν;

Η Βρετανική εφημερίδα "The Telegraph" μεταδίδει ότι κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Ινδίας σκέφτονται σοβαρά να βάλουν τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) στη μαύρη λίστα της χώρας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την επίσκεψη της Λόχαν στη χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια της οποίας η νεαρή ηθοποιός γύρισε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την παράνομη εκμετάλλευση γυναικών και παιδιών.

Εκείνη την εποχή, λοιπόν, η Λίντσεϊ είχε υποστηρίξει ότι κατά τη διάρκεια "επιδρομής" σε μαγαζί όπου δούλευαν πολλά παιδιά παράνομα, είχε καταφέρει να σώσει 40 από αυτά.

"Περισσότερα από 40 παιδιά σώθηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή... Με μίας μέρας μόνο δουλειά... Αυτό είναι το νόημα της ζωής!", είχε γράψει, κομπάζοντας, στη σελίδα της στο Twitter.

Πολλοί ακτιβιστές προσβλήθηκαν από αυτή την καυχησιά της και ξεκαθάρισαν ότι η ηθοποιός έφτασε στην Ινδία πολύ μετά το συγκεκριμένο συμβάν της επιδρομής και δεν έπαιξε απολύτως κανέναν ρόλο στη σωτηρία αυτών των παιδιών.

Οι αντιδράσεις αυτές οδήγησαν τους υπεύθυνους να ψάξουν το θέμα και έφτασαν μέχρι τη βίζα που πήρε η Λόχαν τότε, για να μπει στη χώρα. Ανακάλυψαν ότι μην μπορώντας να πάρει επαγγελματική βίζα για το ταξίδι της, μπήκε στη χώρα ως τουρίστας, οπότε γύρισε το φιλμ της... παράνομα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, ειδικά γραφεία στο Νέο Δελχί, εξετάζουν αυτές τις ώρες την υπόθεση έτσι ώστε να αποφασίσουν αν όντως η Λόχαν θα μπει στη μαύρη λίστα μαζί με τους ανεπιθύμητους για την χώρα τους, ή όχι.