Δακρυσμένη η Βικτόρια στο προσκέφαλο του Μπέκαμ

17.03.2010
Με ένα ιδιωτικό τζετ και ακόμη πιο κατεβασμένα μούτρα απ' ότι συνήθως, η σύζυγος του βρετανού ποδοσφαιριστή έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη Τουρκού της Φινλανδίας για να του συμπαρασταθεί στην περιπέτεια της υγείας του.

Με ένα ιδιωτικό τζετ και ακόμη πιο κατεβασμένα μούτρα απ' ότι συνήθως, η σύζυγος του βρετανού ποδοσφαιριστή έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη Τουρκού της Φινλανδίας για να του συμπαρασταθεί στην περιπέτεια της υγείας του.

Η συνάντηση τους ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, γεμάτη δάκρυα, καθώς ο πρόσφατος τραυματισμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) θα του κοστίσει το όνειρο του να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελο, που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική αυτό τον Ιούνιο.

Ο Μπέκαμ έπαθε διάστρεμμα παίζοντας με τη Μίλαν, στα τελευταία λεπτά του νικηφόρου αγώνα εναντίον της επίσης ιταλικής Κιέβο, με αποτέλεσμα τη ρήξη του αριστερού του αχίλλειου τένοντα. Ο γιατρός που τον εγχείρισε χτες, Τρίτη, ορθοπεδικός, Σακάρι Οράβα (Sakari Orava) δήλωσε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του και την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο ίδιος είπε ότι ο 34χρονος αθλητής θα πρέπει να προσέχει πολύ για ένα μήνα, ότι θα χρειαστούν τέσσερις μήνες για να μπορέσει να ξανατρέξει και άλλες οκτώ εβδομάδες για να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα:

"Όμως μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να φτάσει στο υψηλό επίπεδο που ήταν πριν", κατέληξε ο Οράβα.

"Η εγχείριση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Οράβα και όλο το ιατρικό προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Φινλανδία", ανάρτησε ο Μπέκαμ στην προσωπική ιστοσελίδα του: "Είμαι αισιόδοξος και τώρα συγκεντρώνομαι για να επαναφέρω πλήρως τη φυσική μου κατάσταση στους επόμενους μήνες".

Η Βικτόρια (Victoria), η οποία υποφέρει επίσης από πόνους στα πόδια που της προκαλούν τα κότσια της, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο ντυμένη λιτά, με ένα κοντό μαύρο φόρεμα από την προσωπική της συλλογή, τεράστια μαύρα γυαλιά και μαύρες μπαλαρίνες. Στο αριστερό χέρι της έλαμπε το τεράστιο μπριγιάν του αρραβώνα της και ένα χρυσό Rolex. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, η άφιξη της κυρίας Μπέκαμ συγκέντρωσε πλήθος θαυμαστών που προσδοκούσαν σε ένα αυτόγραφο της.

Ο σύζυγος της συγκινήθηκε βαθιά που εκείνη παράτησε τα πάντα για να βρεθεί στο πλευρό του, παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμα της. "Μόλις έφθασε η Βικτόρια, τα μάτια του φωτίστηκαν" ανέφερε μια νοσοκομειακή πηγή στην εφημερίδα Sun: "Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή. Τον έκανε να συνειδητοποιήσει τι αξίζει πραγματικά στη ζωή και παρότι θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια του είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον".

Τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση μεταβίβασε στον διεθνή ποδοσφαιριστή ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού, Γκόρντον Μπράουν (Gordon Brown): "Ο κύριος Μπέκαμ είναι καταπληκτική διαφήμιση για το αγγλικό ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, όπως πιστεύουμε ότι κάνει ολόκληρο το έθνος".

Ο τραυματισμός του Μπέκαμ, του στερεί την ευκαιρία του να γινόταν ο πρώτος βρετανός παίκτης που θα συμμετείχε σε τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του με την εθνική ομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να το παλέψει και να ολοκληρώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους.

Το ζεύγος Μπέκαμ θα αναχωρήσει απόψε για Λονδίνο με απώτερο προορισμό το Λος Άντζελες.