Αθώος δηλώνει ο Τσάρλι Σιν

16.03.2010
Τη Δευτέρα, και σχεδόν τρεις μήνες μετά το περιστατικό κατά το οποίο την ημέρα των Χριστουγέννων η γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία κατηγορώντας τον ότι αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει, ο 44χρονος ηθοποιός αρνήθηκε την ενοχή του.



Τη Δευτέρα, και σχεδόν τρεις μήνες μετά το περιστατικό κατά το οποίο την ημέρα των Χριστουγέννων η γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία κατηγορώντας τον ότι αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει, ο 44χρονος ηθοποιός αρνήθηκε την ενοχή του.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) ήταν απολύτως ανέκφραστος και δεν είπε τίποτα κατά τη διάρκεια της σύντομης ακρόασης. Η δήλωση της μη ενοχής του μάλιστα, δεν ανακοινώθηκε από τον ίδιο, αλλά από τον Ρίτσαρντ Κάμινς (Richard Cummins), τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.

Σε αυτή την περίπτωση δεν προέκυψε καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα γεγονότα της 25ης Δεκεμβρίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισείουν μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης.

Δίκη ενώπιων ενόρκων ορίστηκε για τις 21 Ιουλίου.

Ο Σιν κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) στο σπίτι τους στο Άσπεν, όπου περνούσαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Εκείνος δήλωσε, βέβαια, στην αστυνομία ότι απλά διαπληκτίστηκαν και αρνήθηκε ότι απείλησε να τη σκοτώσει.

Στο δικαστήριο, ο Σιν εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. Κουβέντιαζε ευχάριστα με έναν αστυνομικό και έπινε νερό από μια κούπα μέχρι να ξεκινήσει η ακρόαση.

Στο τέλος της διαδικασίας, ούτε εκείνος, ούτε ο δικηγόρος του έκαναν κάποιο σχόλιο.

"Η δήλωση περί αθωότητάς του τα λέει όλα", είπε μόνο ο Κάμινς. Και ο Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield), ατζέντης του Σιν, συμπλήρωσε τα εξής: "Ο Τσάρλι ανυπομονεί για ην ευκαιρία να καθαρίσει το όνομά του".

Η Μπρουκ είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι ο άντρας της απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αμέσως μόλις του είχε πει ότι θα ζητούσε διαζύγιο.

Δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψή του Σιν, οι δικηγόροι τον δύο συζύγων ανακοίνωσαν ότι οι πελάτες τους ήθελαν να τα βρουν ελπίζοντας στη συμφιλίωση. Ο δικηγόρος του Τσάρλι μάλιστα είχε ζητήσει από τον δικαστή να τροποποιήσει τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν για τον πελάτη του έτσι ώστε εκείνος να συναντήσει την Μπρουκ.

Στις 8 Φεβρουαρίου ο δικαστής συμφώνησε και το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά.

Ο Γιέλ Γκαλάντερ (Yale Galanter) δικηγόρος της κυρίας Σιν δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει αν η πελάτισσά του καταθέσει σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει στη δίκη. Συμπλήρωσε δε ότι εκείνη συνεχίζει να θέλει να απορριφθούν οι κατηγορίες ενάντια στον άντρα της και να κλείσει υπόθεση, όπως είχε ζητήσει πρόσφατα.