Eπιστρέφει στον ANT1;

15.03.2010
Θα εξακολουθήσει η Ελεονώρα Μελέτη να ξυπνάει πρωί και την ερχόμενη σεζόν; Θα κατευθύνεται προς τα στούντιο του Star ή θα κάνει... στροφή προς Μαρούσι μεριά;

Θα εξακολουθήσει η Ελεονώρα Μελέτη να ξυπνάει πρωί και την ερχόμενη σεζόν; Θα κατευθύνεται προς τα στούντιο του Star ή θα κάνει... στροφή προς Μαρούσι μεριά;

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες ξανάνοιξε την πόρτα του ANT1.

Oλο και πιο συχνά ακούγεται τις τελευταίες μέρες αυτό το ερώτημα στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς η επίσκεψή της στο κανάλι του Αμαρουσίου... άναψε φωτιές. Αν και η ίδια είχε μια καλή δικαιολογία, καθώς βρέθηκε στα γραφεία του ΑΝΤ1 για να πάρει συνέντευξη από την Κατερίνα Γκαγκάκη για την «Πρωινή Μελέτη», στο κανάλι ακούγεται ότι δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό.

Άλλωστε, οι σχέσεις της με το «παλιό της σπίτι» είναι πολύ καλές και ποτέ δεν διαταράχτηκαν ακόμα και όταν μετακόμισε στο Star. Έτσι, ήταν ευκαιρία στη διάρκεια της επίσκεψής της αυτής να δει από κοντά και κάποια αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά.

Αυτή η συνάντηση όμως δεν ήταν μόνο εθιμοτυπική, λένε άτομα μέσα από τον AΝΤ1. Με το που βγήκε η Ελεονώρα από το κανάλι τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα. Ένα φαντασμαγορικό σόου είναι, λέγεται, η πρόταση του AΝΤ1 προς την παρουσιάστρια και μάλιστα με παρέα την Καλομοίρα. Άλλες πηγές, πάλι, κάνουν λόγο για μια αναγνωριστική μεν επίσκεψη, από την οποία όμως βγήκε αυτή η ανέλπιστη πρόταση. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα την Ελεονώρα. Προτεραιότητα όμως έχει το Star, οπότε περιμένει τη δική τους πρόταση και ποιες αλλαγές θα γίνουν, για να αποφασίσει ποια πόρτα θα επιλέξει. Καιρός μεταγραφολογίας είναι αυτός που διανύουμε, τώρα γίνονται όλα τα «μαγειρέματα» για την ερχόμενη σεζόν, επομένως... όλα παίζονται.