H Mιμή ετοιμάζει αντεπίθεση

18.03.2010
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... γι’ αυτό και η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... γι’ αυτό και η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε «ναι» και επιστρέφει στην τηλεόραση σε εβδομαδιαία σειρά του Mega, η οποία θα προβάλλεται απέναντι από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»!

Ηκόντρα τους κρατάει χρόνια και, απ’ ό,τι ακούγεται, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα φουντώσει περισσότερο. Αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι κάποιο νέο θεατρικό έργο της Μιμής, αλλά η επιστροφή της στην τηλεόραση. Έπειτα από πολλά χρόνια η γνωστή πρωταγωνίστρια θα εμφανίζεται σε μια εβδομαδιαία δραματική σειρά. Οι ιθύνοντες του Μega ποντάρουν πολλά σ’ αυτή τη νέα σειρά και θεωρούν ότι μπορεί να αποδειχθεί το δέκα το καλό της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, λέγεται ότι η Μιμή Ντενίση αρνήθηκε να συμμετάσχει στην καθημερινή κωμική σειρά «Lοs Roldan» που ετοιμάζει το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν, όχι μόνο λόγω αυξημένων θεατρικών υποχρεώσεων, αλλά γιατί θέλει να κάνει... κατά μέτωπον επίθεση στον «αιώνιο εχθρό» της, τον Λάκη Λαζόπουλο.

Και μπορεί μεν ο δημοφιλής Λάκης να είναι ανίκητος, με θεαματικότητες που χτυπάνε κάθε Τρίτη κόκκινο, αλλά λέγεται ότι το Mega έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει μια συγκλονιστική σειρά με δυνατό πρωταγωνιστικό καστ, ώστε να διεκδικήσει σοβαρό κομμάτι της τηλεθέασης. Πάντως, μέχρι σήμερα ούτε ο «Λάκης ο γλυκούλης», όταν προβαλλόταν Τρίτη, ούτε και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Champions League κατάφεραν να εκθρονίσουν τον Λάκη από το «θρόνο» του. Γι’ αυτό στο Μega κάνουν πλέον τα σχέδιά τους αθόρυβα και κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό τις προθέσεις τους για το καινούργιο πρόγραμμα.