Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναζητεί το δολοφόνο

12.03.2010
Ποιος απειλεί τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και την Εύα (Φαίη Ξυλά); Ο αστυνόμος του Εγκληματολογικού Τηλέμαχος Σταυρίδης, που εισβάλλει στα «Μυστικά της Εδέμ» αποφασισμένος να βρει το δολοφόνο του Χατζηβασιλείου.

Ποιος απειλεί τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και την Εύα (Φαίη Ξυλά); Ο αστυνόμος του Εγκληματολογικού Τηλέμαχος Σταυρίδης, που εισβάλλει στα «Μυστικά της Εδέμ» αποφασισμένος να βρει το δολοφόνο του Χατζηβασιλείου. Η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης μας επιφυλάσσουν μία ακόμα μεγάλη έκπληξη: τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Είμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω στα "Μυστικά της Εδέμ"», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Το συζητούσαμε καιρό με την Έλενα και τον Γιώργο, τους οποίους εκτιμώ ιδιαίτερα και θαυμάζω.

Είναι ένας ρόλος-πρόκληση. Με χιούμορ, ειρωνεία, ευαισθησία, αξίες ζωής. Διαβάζω Άμλετ, φιλοσοφώ και εξιχνιάζω εγκλήματα με το δικό μου τρόπο».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει κι άλλον ένα λόγο που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα παίξει παρέα έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια με τον καλό του φίλο Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος μάλιστα θα είναι ένας από τους υπόπτους της δολοφονίας του Χατζηβασιλείου.

«Στον Δάνη χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με δική του πρόταση το 1983 έγινε η συνεργασία μας στο θέατρο ΠΑΡΚ, στη μεγάλη επιθεώρηση του Μποστ "Κάνε το ΠΑΣΟΚ σου παξιμάδι"».

Όσο για το ποιους άλλους θα κυνηγήσει εκτός από τον Πέτρο Ρούσσο (Δάνης Κατρανίδης) για το φόνο; Πρώτον απ’ όλους τον Μάνο, που, ενώ θα βρίσκεται μες στην καλή χαρά με την Εύα (σ.σ.: έρχεται επανασύνδεση σύντομα), θα εισβάλει στην κατασκήνωση, όπου η παρέα της Φεγγαρόπετρας θα τον υποδεχτεί με... τουρτοπόλεμο!

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου) και η Μελίτα (Χρύσα Παπά) θα λείπουν από το γλέντι της παρέας. Θα έχουν κάτι άλλο, πολύ πιο... προσωπικό να κάνουν!

ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ