Τερζής: Πρόεδρος της Ανόρθωσης;

16.03.2010
Θα αγοράσει δική του ποδοσφαιρική ομάδα ο Πασχάλης Τερζής; Το ερώτημα αυτό πλανάται τις τελευταίες ημέρες στους καλλιτεχνικούς κύκλους, καθώς ένα ταξίδι στην Κύπρο του δημοφιλούς τραγουδιστή φούντωσε τις φήμες.

Το ποδόσφαιρο έχει τη δική του γοητεία και αρκετοί καλλιτέχνες έχουν ασχοληθεί με το χώρο και μάλιστα από τη θέση του προέδρου. Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Αντώνης Ρέμος είναι κάποιοι από αυτούς. Μήπως ήρθε η σειρά και του Πασχάλη να γίνει πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, άρα και μέτοχος σε αυτήν; Αυτό συζητιέται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό στην Κύπρο, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε ένα ταξίδι-αστραπή για να θαυμάσει από κοντά στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα, την Ανόρθωση.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, ενθουσιάστηκε με την απόδοση των παικτών, ενώ λίγο αργότερα εθεάθη με παράγοντες της ομάδας να συζητάει για πολλή ώρα. Λέγεται ότι εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του την πρόθεσή του να αναλάβει χρέη προέδρου από την επόμενη χρονιά, για να βοηθήσει την κυπριακή ομάδα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι πρόκειται να τραγουδήσει και το νέο ύμνο της.