Σκορδά: Tα παιδιά και η Νέα Υόρκη

17.03.2010
Αγαπάει πολύ τα παιδιά η Φαίη και δεν θα μπορούσε να μην τα σκεφτεί τώρα που ετοιμάζει το γάμο της... Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια έδειξε μεγάλη ευαισθησία, καθώς αποφάσισε τις μπομπονιέρες να τις φτιάξουν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θεσσαλονίκης, ώστε τα χρήματα να δοθούν εκεί.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά η Φαίη και δεν θα μπορούσε να μην τα σκεφτεί τώρα που ετοιμάζει το γάμο της... Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια έδειξε μεγάλη ευαισθησία, καθώς αποφάσισε τις μπομπονιέρες να τις φτιάξουν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θεσσαλονίκης, ώστε τα χρήματα να δοθούν εκεί. Αν και αυτή την περίοδο η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ στρεσαρισμένη, λόγω των προετοιμασιών για το γάμο τους, που θα γίνει στις 20 Ιουνίου στην Αθήνα, δεν ξέχασε τα παιδιά που την έχουν ανάγκη!

Και μπορεί να πηγαινοέρχεται Αθήνα - Θεσσαλονίκη για τις πρόβες νυφικού στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Νikolas, αλλά σκέφτηκε να προβεί σε μια πράξη ανθρωπιάς. Μια πράξη που συζητιέται πολύ τις τελευταίες μέρες. Η Φαίη είναι γνωστό ότι είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν ήθελε να μαθευτεί το παραμικρό, το νέο όμως διέρρευσε από φιλικά της πρόσωπα. Αποφάσισε λοιπόν τα χρήματα που θα πλήρωνε για τις μπομπονιέρες της να τα δώσει στο Παιδικό Χωριό SOS Θεσσαλονίκης και να τις φτιάξουν τα μεγαλύτερα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Φυσικά, σ’ αυτή την απόφαση ήταν σύμφωνος και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος λατρεύει τα παιδιά και έχει δηλώσει ότι θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη όμορφη οικογένεια με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Κι εκείνος βέβαια δεν κρύβει την ευτυχία του και, όπως ακούγεται, αυτόν τον καιρό οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος, που θα είναι το δώρο του προς τη Φαίη. Προορισμός τους η Νέα Υόρκη, με ένα τουριστικό πακέτο που περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για νεόνυμφους.