Στέλιος Καλαθάς: Ο Δημήτρης εναντίον του Λουκά

17.03.2010
Μπορεί ο αρραβώνας του Δημήτρη Μπέλλου (Στέλιος Καλαθάς) με τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) να αναβλήθηκε λόγω αμνησίας του Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης), αλλά μη νομίζετε ότι θα καταθέσει τα όπλα.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Μπορεί ο αρραβώνας του Δημήτρη Μπέλλου (Στέλιος Καλαθάς) με τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) να αναβλήθηκε λόγω αμνησίας του Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης), αλλά μη νομίζετε ότι θα καταθέσει τα όπλα. Όταν δει τον Λουκά σε ερωτικές περιπτύξεις με τη Νόρα, ο Δημήτρης θα γίνει ταύρος εν υαλοπωλείω... Αυτά και άλλα πολλά για το ρόλο του στα «Μυστικά της Εδέμ» αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Στέλιος Καλαθάς, που... ανάβει φωτιές σε ένα ερωτικό τρίγωνο στην ταινία « Η νύχτα με τις πεταλούδες» της Στέλλας Μπελέση που προβάλλεται δωρεάν στο Διαδίκτυο και παράλληλα σκηνοθετεί δύο θεατρικές ομάδες και διδάσκει σε δραματική σχολή. Όσο για τις ερωτικές σκηνές με τη Νόρα, αργούν ακόμα, αλλά ο Μπέλλος έχει πολλά ένοχα μυστικά που απειλεί να βγάλει στον αέρα!

Έχεις ελπίδες να κερδίσεις τη Νόρα;

«Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το σίγουρο είναι ότι θα φτάσω στα άκρα για να κερδίσω τη Νόρα. Αν θα την κερδίσω έστω και προσωρινά, αυτό μόνο η κυρία Ακρίτα και ο κύριος Κυρίτσης το γνωρίζουν».

Δηλαδή, θα το παλέψεις κι άλλο;

«Ο Μπέλλος δεν έχει μάθει να χάνει. Όπως λέει συνεχώς, έχει μεγάλη υπομονή και ξέρει να βάζει στόχους και περιμένει μέχρι να κερδίσει. Μπορεί να κάνει τα πάντα για να κερδίσει».

Εσύ θα επέμενες αν καταλάβαινες ότι μια γυναίκα ήταν αλλού;

«Όχι. Δεν έχω την υπομονή του και πιστεύω ότι η ερωτική χημεία φαίνεται από τα πρώτα ραντεβού. Ποτέ δεν πρέπει να το παλεύουμε πολύ, γιατί τα συναισθήματα δεν θέλουν κόπο, αλλά? τρόπο. Πάντως, νομίζω ότι είμαι καλός παίκτης στον έρωτα και δεν χάνω συχνά».

Ο Δημήτρης είναι πραγματικά ερωτευμένος με τη Νόρα, όπως δείχνει, ή κρύβεται κάτι πίσω από αυτή την προσέγγιση;

«Απ’ όσο ξέρω μέχρι στιγμής, είναι εντελώς ξεκάθαρα τα συναισθήματά του. Αν και ξεκίνησε διαφορετικά, τελικά πιάστηκε ο ίδιος στη φάκα. Την πάτησε για τα καλά. Αλλά, να ξέρεις, πολλές φορές ένας πληγωμένος ερωτευμένος μπορεί να γίνει επικίνδυνος!».

Δηλαδή, μπορεί να φτάσει στα άκρα; Κρύβει κι άλλα μυστικά; Έρχονται ανατροπές;

«Ο Δημήτρης είναι γεμάτος μυστικά. Θα υπάρχουν αποκαλύψεις σιγά σιγά αλλά και ανατροπές. Δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια όταν καταλάβει ότι ο Λουκάς τού παίρνει τη Νόρα».

Σου έχει συμβεί κάτι ακραίο με τηλεθεάτρια, από αυτές που υποστηρίζουν σφόδρα τον έρωτα Λουκά - Νόρας;

«Πολλά. Από το να μου τα ψάλλουν και να μη μου σερβίρουν καφέ σε μαγαζί μέχρι να μου πάρουν από τα χέρια τα παπούτσια που πήγα να αγοράσω στο Κολωνάκι. Αν και στο Facebook "παλεύουμε" σώμα με σώμα με τον Λουκά, καθώς υπάρχει γκρουπ θαυμαστριών Λουκά - Νόρας αλλά και Δημήτρη - Νόρας».

Θα σε δούμε όμως πολύ μυστηριώδη, ερωτικό και γυμνό ανάμεσα στην Άννα Γκλέτσου και την Έφη Δενιάκη, στην ιντερνετική ταινία «Η νύχτα με τις πεταλούδες».

«Ναι. Θα υποδυθώ τον Αλέξανδρο, έναν πετυχημένο ηθοποιό που επιστρέφει στη γενέτειρά του και παρά τη θέλησή του ξυπνάει κοιμισμένα πάθη και έρωτες. Τα ερωτικά τρίγωνα πάντα ιντριγκάρουν το κοινό».

Αποκάλυψέ μας κάτι δυνατό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

«Θα δω τον Λουκά με τη Νόρα σε ερωτικές περιπτύξεις και θα γίνω ταύρος εν υαλοπωλείω. Δεν θα με κρατάει τίποτα».

Θυμάσαι κάτι ωραίο που έχει κάνει για σένα θαυμάστρια;

«Πρόσφατα μια θαυμάστρια από τη Θεσσαλονίκη μου έστειλε ένα εισιτήριο για Βενετία και ένα γράμμα για το πώς θα συναντηθούμε γράφοντάς μου "άφησε τη Νόρα και έλα να φύγουμε μαζί αύριο κιόλας για μία εβδομάδα στη Βενετία .. εγώ θα σε κάνω να την ξεχάσεις". Τι κρίμα, όμως, είχα γυρίσματα και δεν μπόρεσα να δεχτώ την πρόσκληση (Γέλια.)».