Η Ριάνα τη βρίσκει με ρομπότ!

09.03.2010
Η 22χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των Echo Awards στο Βερολίνο και παρουσίασε με έναν πολύ προκλητικό τρόπο το νέο της σίνγκλ "Rude Boy"

Η 22χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή των Echo Awards στο Βερολίνο και παρουσίασε με έναν πολύ προκλητικό τρόπο το νέο της σίνγκλ "Rude Boy".

Η εμφάνιση της Ριάνα (Rihanna) εστίαζε σε μια πιο έκφυλη πλευρά του σέξι καθώς εκείνη χόρευε με δύο τεράστια ρομπότ των οποίων η "συμπεριφορά" σίγουρα δεν ήταν για τα μάτια ανηλίκων, όπως μπορείτε να δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο κορμάκι με μια μικρή ουρίτσα κουνελιού στο πίσω μέρος, η Ριάνα χόρευε γύρω γύρω στη σκηνή ενώ οι υπερμεγέθεις μηχανές τη φιλούσαν, τσιμπούσαν την... ουρίτσα της, χάιδευαν τον ποπούλη της και ψέκαζαν νερό επάνω της!

Η τραγουδίστρια της οποίας τα μαλλιά ήταν ασυνήθιστα ίσια, χάιδευε και η ίδια τον εαυτό της στα ευαίσθητα σημεία, με πολύ... νόημα.

Σημειώνουμε δε ότι έφτασε στα βραβεία με μια Alexandre Vauthier φουτουριστική φόρμα σε σκούρο πράσινο χρώμα και Christian Louboutin γόβες στιλέτο σε ένα υπέροχο μη-χρώμα.

Η φόρμα είχε τεράστιες βάτες και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που έκανε την εμφάνισή της -και εκτός σκηνής- ακόμη πιο προκλητική.

Η εξωφρενική παρουσίαση της Ριάνα επί σκηνής ερμηνεύτηκε από πολλούς ως επίσημη αναγνώριση του ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει από τα ακόμη πιο νέα, πιο φρέσκα πρόσωπα του χώρου, συμπεριλαμβανομένου και του φαινομένου Ke$ha, η οποία μάλιστα έχει ήδη κερδίσει το παρατσούκλι "Baby Gaga".